ΓΕΡΜΑΝΙΑ

«Έντονο ενδιαφέρον της Μπάγερν για τον Ιβάν Ράκιτιτς»

Ο Κροάτης βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθλητών Γερμανίας
«Έντονο ενδιαφέρον της Μπάγερν για τον Ιβάν Ράκιτιτς»

Πολλές είναι οι ομάδες που φαίνεται ότι ενδιαφέρονται για τον Ιβάν Ράκιτιτς, με την Μπάγερν Μονάχου να είναι η τελευταία που προστίθεται στη συγκεκριμένη λίστα.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας ψάχνουν έναν έμπειρο και ποιοτικό μέσο, για να ενισχύσουν το κέντρο τους και ο Κροάτης, αποτελεί την ιδανική λύση για αυτό που θέλουν να πετύχουν.

Ο Ράκιτιτς που τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα, έκανε ένα πολύ καλό Παγκόσμιο Κύπελλο και βρέθηκε με την Εθνική του στον τελικό της διοργάνωσης, έχοντας πλέον προσελκύσει τα βλέμματα άλλων κολοσσών της Ευρώπης.

Μάλιστα φαίνεται ότι ο συμπατριώτης του Νίκο Κόβατς που είναι πλέον ο προπονητής της ομάδας του Μονάχου, αποτελεί διακαώς την απόκτησή του αφού ξέρει τι μπορεί να προσφέρει ο συμπατριώτης του.

Στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης μέχρι το 2022 ο Ρέμπιτς (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Έντονο ενδιαφέρον της Μπάγερν για τον Ιβάν Ράκιτιτς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.