ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Ντιαλό στη θέση του «Sokratis»

Η Ντόρτμουντ έχει στο στόχαστρό της τον 22χρονο στόπερ της Μάιντζ για να αντικαταστήσει τον Παπασταθόπουλο
Ο Ντιαλό στη θέση του «Sokratis»

Στη Γερμανία θεωρούν δεδομένο ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ για την Άρσεναλ, αλλά από τη Γαλλία έχουν προκύψει σημαντικές πληροφορίες για τον αντικαταστάτη του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Equipe», η Ντόρτμουντ έχει στο στόχαστρό της τον, 22χρονο Γάλλο στόπερ της Μάιντζ, Αμπντού Ντιαλό, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα και βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο των Μαρσέιγ, Άρσεναλ και Νάπολι. Μάλιστα για την αγγλική ομάδα φέρεται να είναι μία εναλλακτική σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Παπασταθόπουλου.

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ντόρτμουντ έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ντιαλό και μένει να βρεθεί η χρυσή τομή και με την ομάδα. Ο Γάλλος φέτος είχε 30 εμφανίσεις, ενώ πέτυχε και τρία γκολ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ντιαλό στη θέση του «Sokratis»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.