ΙΣΠΑΝΙΑ

«Ο Μόντριτς προσέγγισε την Ίντερ»

Ισπανικό δημοσίευμα βάζει «φωτιά» στην υπόθεση της παρ’ ολίγον μεταγραφής του
«Ο Μόντριτς προσέγγισε την Ίντερ»

Την ώρα που η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε καταγγελία στην FIFA για παράνομη προσέγγιση της Ίντερ στον Λούκα Μόντριτς, φαίνεται πως τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Σύμφωνα με το Don Balon, η πρώτη επαφή δεν έγινε από την Ίντερ, αλλά από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήταν δυσαρεστημένος από τα χρήματα που του δίνει η Ρεάλ και έψαχνε για μεταγραφή!

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κροάτης μέσος παραδέχτηκε ο ίδιος στην παγκόσμια ομοσπονδία πως αυτός μέσω του ατζέντη του, ήταν που προσέγγισε τους «νερατζούρι» και όχι το αντίθετο!

Αν ισχύει αυτό, τότε δεν τίθεται θέμα ποινής στην Ίντερ, αλλά σίγουρα είναι μια κίνηση του Μόντριτς που δεν θα εκτιμήσει ιδιαίτερα ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Κατάφερε να τον πείσει να μείνει προς το παρόν, αλλά είναι άγνωστο αν θα υπάρξουν νέες κινήσεις σε περίπτωση που ο Κροάτης επιμένει να φύγει.

Αποκλειστικό: Κλείνει στην Σπόρτινγκ Χιχόν ο Τζούρτζεβιτς!

Ζήτησε να φύγει από την Ατλέτικο ο Φιλίπε Λουίς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ο Μόντριτς προσέγγισε την Ίντερ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.