ΙΣΠΑΝΙΑ

Βλέπει Κάστελς η Μπαρτσελόνα για ρεζέρβα του Τερ Στέγκεν

Ο Γιάσπερ Σίλεσεν θέλει να έχει ρόλο βασικού και οι «μπλαουγκράνα» έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στην Bundesliga για γκολκίπερ
Βλέπει Κάστελς η Μπαρτσελόνα για ρεζέρβα του Τερ Στέγκεν

Ο Αντρέ Τερ Στέγκεν βγήκε λίρα εκατό στην Μπαρτσελόνα, λύνοντας το πρόβλημά της κάτω από τα δοκάρια για τα επόμενα χρόνια. Η προσθήκη του Γιάσπερ Σίλεσεν ήταν μια πολυτέλεια. Μια χρυσή εφεδρεία σε περίπτωση που παρουσιαζόταν ανάγκη.

Εντούτοις ο 29χρονος Ολλανδός φαίνεται πως έχει αποφασίσει να πάει σε ομάδα που θα είναι εκείνος το αδιαφιλονίκητο «νούμερο ένα» και ήδη Τσέλσι και Νάπολι είναι ανάμεσα στις ομάδες που τον έχουν προσεγγίσει.

Οι Καταλανοί παρότι δεν θέλουν να πουλήσουν τον Σίλεσεν, δεν πρόκειται να τον εμποδίσουν, αν αποφασίσει να φύγει. Συνεπώς δημιουργείται ένα κενό στο ρόστερ, για το οποίο έχουν προνοήσει. Οι σκάουτερ των «μπλαουγκράνα» έχουν εστιάσει στην Bundesliga, προκρίνοντας τη λύση του γκολκίπερ της Βόλφσμπουργκ, Κόεν Κάστελς. Ο Βέλγος είναι σταθερά από τους κορυφαίους των «λύκων» παρά την κακή τους πορεία.

Τίμο Χορν της Κολωνίας και Γίρι Παβλένκα είναι τα έτερα ονόματα που αποκαλύπτει η Mundo Deportivo.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βλέπει Κάστελς η Μπαρτσελόνα για ρεζέρβα του Τερ Στέγκεν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.