ΙΣΠΑΝΙΑ

Το βέτο του Ράμος για Κόντε

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση να μην προσληφθεί ο Ιταλός για τον πάγκο της Ρεάλ
Το βέτο του Ράμος για Κόντε

Ο Σέρχιο Ράμος είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει λόγο στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Ίσως περισσότερο και από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Pais» έπαιξε ρόλο και στον αντικαταστάτη του Ζιντάν, κι αυτό γιατί όταν ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη ακούστηκε σαν ο διάδοχος του Γάλλου, ο Ράμος έθεσε βέτο για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος μπορεί να προτάθηκε και να εξετάστηκε από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ωστόσο απορρίφθηκε από τον Σέρχιο Ράμος.

Ο Ισπανός κεντρικός ρωτήθηκε για τον Κόντε κι αφού πρώτα επικοινώνησε με συμπατριώτες του στην Τσέλσι, όπως τους Φάμπρεγας, Μοράτα, Πέδρο και Αθπιλικουέτα, εν τέλει έθεσε βέτο για την πρόσληψή του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι απόψεις των συμπατριωτών έπαιξαν σημαντικό ρόλο και ο ίδιος ζήτησε από τον Πέρεθ να μην έρθει ο Κόντε. Έτσι η περίπτωση του Ιταλού τεχνικού μπήκε στο… ψυγείο και λίγο αργότερα προκρίθηκε αυτή του Ζουλέν Λοπετέγι…

Ανακοίνωσε Λοπετέγι η Ρεάλ Μαδρίτης

Παρουσίασε τον Λοπετέγι η Ρεάλ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το βέτο του Ράμος για Κόντε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.