ΙΤΑΛΙΑ

Η απίθανη συλλογή περιβραχιονίων του Γκόμες (pic)

Ο αρχηγός της Αταλάντα τέθηκε ξεκάθαρα κατά του κανονισμού της Σέριε Α για πανομοιότυπα περιβραχιόνια, αφού γι’ αυτόν ήταν τρόπος έκφρασης
Η απίθανη συλλογή  περιβραχιονίων του Γκόμες (pic)

Πολλοί ποδοσφαιριστές γράφουν μηνύματα σε μπλουζάκια κάτω από τις εμφανίσεις τους. Άλλοι σκαρφίζονται περίεργους πανηγυρισμούς. Ο Αλεχάντρο Γκόμες της Αταλάντα εξαντλούσε τη δημιουργικότητά του στα περιβραχιόνια.

Ωστόσο από εδώ και πέρα δεν θα έχει αυτό το δικαίωμα, αφού η Σέριε Α επέβαλε, από τη σεζόν που αρχίζει απόψε, όλες οι ομάδες να έχουν κοινά διακριτικά για τους αρχηγούς τους.

Με ένα ποστ στο Instagram ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός πως «οι ποδοσφαιριστές μετράνε πλέον όλο και λιγότερο», δημοσιεύοντας παράλληλα τις δημιουργίες που κοσμούσαν τα τελευταία δύο χρόνια το μπράτσο του.

Από αφιέρωση στον Αστόρι, μέχρι τους αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων των παιδιών του και φωτογραφίες της πόλης του Μπέργκαμο:

https://www.instagram.com/p/BmlnJ1BhLWH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Γιουβέντους: Που θα δείτε την πρεμιέρα του Ρονάλντο

Στην Τορίνο ο Σιμόνε Ζάζα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η απίθανη συλλογή περιβραχιονίων του Γκόμες (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.