MUNDIAL 2018

Νεϊμάρ: «Δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος»

Μίλησε για την κατάσταση του ο Βραζιλιάνος επιθετικός
Νεϊμάρ: «Δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος»

Σχεδόν έτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση είναι ο Νεϊμάρ, ωστόσο όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, έχει ακόμα λίγο χρόνο για να είναι στο 100%.

Ο Βραζιλιάνος έχει ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία με τους συμπαίκτες του για το Μουντιάλ της Ρωσίας και αναφέρθηκε στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε στην χώρα του, για το πώς νιώθει.

«Ακόμα δεν είμαι στο 100%. Θα έρθει με τον καιρό όλο αυτό, υπάρχει ακόμα ένα αίσθημα δυσφορίας, όταν δοκιμάζω να κάνω μερικές κινήσεις.

Σωματικά είμαι μία χαρά, το πόδι μου είναι εντάξει. Φυσικά ακόμα προσαρμόζομαι αλλά δεν είναι τίποτα σοβαρό. Το να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πραγματικά ένα όνειρο και ελπίζω να μην διακοπεί όπως παλαιότερα», ήταν τα λόγια του.

Μένει να δούμε πότε θα μπορέσει ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, να παίξει κανονικά σε έναν αγώνα, μετά την πολύμηνη απουσία του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεϊμάρ: «Δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.