MUNDIAL 2018

Έλεγχος ντόπινγκ σε Αργεντινή και Μέσι

Κλιμάκιο της FIFA βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της «αλμπισελέστε» και μεταξύ των παικτών που κληρώθηκαν ήταν και ο σούπερ στα της Μπαρτσελόνα
Έλεγχος ντόπινγκ σε Αργεντινή και Μέσι

Οι έλεγχοι ντόπινγκ είναι προβλεπόμενοι και αρκετά συχνοί πλέον στις μεγάλες διοργανώσεις όπως είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Σήμερα (12/6) ήταν η σειρά της Αργεντινής να υποβληθεί στο σχετικό έλεγχο και μάλιστα μεταξύ των παικτών που επιλέχθηκαν ήταν και ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ επιλέχθηκε μέσω κλήρωσης με ακόμη πέντε συμπαίκτες του. Συγκεκριμένα μαζί του ήταν Οταμέντι, Ντιμπάλα, Ακούνια, Σάλβιο και Αρμάνι.

Το κλιμάκιο της FIFA ήρθε εντελώς απροειδοποίητα στις εγκαταστάσεις της Αργεντινής –όπως συνηθίζεται δηλαδή- και η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα βγουν τα αποτελέσματα, τα οποία θα γίνουν γνωστά μόνο σε περίπτωση που κάποιο δείγμα βγει θετικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλεγχος ντόπινγκ σε Αργεντινή και Μέσι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.