WORLD FOOTBALL

Μερακλής… Παντρεύεται δύο γυναίκες ο Ροναλντίνιο! (pics)

Ο Βραζιλιάνος είναι έτοιμος να οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας, με τις Πρισίλα Κοέλιο και Μπεατρίς Σόουζα
Μερακλής… Παντρεύεται δύο γυναίκες ο Ροναλντίνιο! (pics)

Η τρελή εξωγηπεδική ζωή του Ροναλντίνιο είναι γνωστή. Την ίδια… τρέλα είχε και όταν είχε στα πόδια του την μπάλα. Όμως αν ισχύουν αυτά που γράφονται στην πατρίδα του, τότε έχει πάει ένα επίπεδο ψηλότερα. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να παντρευτεί ταυτόχρονα και τις δύο γυναίκες, με τις οποίες συζεί από το 2016!

Ο Ροναλντίνιο έχει εδώ και χρόνια σχέση με την Πρισίλα Κοέλιο, ενώ το 2016 γνώρισε την Μπεατρίς Σόουζα και έτσι αποφάσισαν να συγκατοικήσουν όλοι μαζί στο πολυτελές σπίτι του Βραζιλιάνου, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Μάλιστα, οι δύο γυναίκες ζουν αρμονικά μεταξύ τους, καθώς ο Ροναλντίνιο τους κάνει ακριβώς τα ίδια δώρα, ενώ δίνει και ένα ποσό κάθε μήνα και στις δύο, ώστε να τα ξοδέψουν, όπως θέλουν.

Οι σύντροφοι του «μάγου» της μπάλας δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα με την όλη κατάσταση και μάλιστα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, δέχτηκαν αμφότερες την πρόταση του Ρόνι για να παντρευτούν και οι τρεις μαζί! Τυχεράκιας…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μερακλής… Παντρεύεται δύο γυναίκες ο Ροναλντίνιο! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.