WORLD FOOTBALL

Ο Λίνεκερ για το «χέρι του θεού» και το «γκολ του αιώνα»

«Νομίζω ότι ο βοηθός το είδε και το αγνόησε», υποστήριξε ο σπουδαίος Άγγλος άσος
Ο Λίνεκερ για το «χέρι του θεού» και το «γκολ του αιώνα»

Ο Γκάρι Λίνεκερ παραχώρησε συνέντευξη στο «Four Four Two» με αντικείμενο την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986.

Φυσικά δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για το περίφημο ματς με την Αργεντινή, όπου ο Ντιέγκο Μαραντόνα σκόραρε με το χέρι, προτού βάλει το «γκολ του αιώνα».

«Δεν το είδα, ήμουν στην άλλη πλευρά του γηπέδου. Αλλά η πρώτη αντίδραση των συμπαικτών ήταν «χέρι». Κατηγορώ τους διαιτητές. Νομίζω ότι ο βοηθός το είδε και το αγνόησε. Είναι ενδιαφέρουσα η σύγκριση με αυτό που έκανε ο Τιερί Ανρί κόντρα στην Ιρλανδία. Νομίζω ότι ο διαιτητής θα έπρεπε να είχε ρωτήσει τους παίκτες.

Ο Ντιέγκο είχε πει ψέματα, αλλά θεωρώ ότι ο Τιερί θα το είχε παραδεχθεί, επειδή η τηλεόραση θα αποδείκνυε ότι είναι ψεύτης. Τέλος πάντων, τότε ο Μαραντόνα έβαλε αυτό το πανέμορφο δεύτερο γκολ. Ήταν τόσο καλό που ήθελα να χειροκροτήσω».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Λίνεκερ για το «χέρι του θεού» και το «γκολ του αιώνα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.