WORLD FOOTBALL

Στον Μιχαΐλοβιτς η «καυτή πατάτα» που λέγεται Σπόρτινγκ

Ο Σέρβος ανέλαβε την ομάδα της Λισαβόνας όταν όλοι την βλέπουν και... φεύγουν
Στον Μιχαΐλοβιτς η «καυτή πατάτα» που λέγεται Σπόρτινγκ

Τα γεγονότα του προπονητικού κέντρου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπου κουκουλοφόροι εισέβαλαν και έστειλαν στο νοσοκομείο παίκτες και τεχνικό τιμ, ξυλοκοπόντας τους άσχημα, δεν έχουν σβήσει από την μνήμη των παικτών.

Από τότε άπαντες ζητούν να φύγουν με μεταγραφή, ενώ κάποιοι χαρίζουν ακόμη και τα λεφτά που τους χρωστά η ομάδα, προκειμένου να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους.

Ο προπονητής του συλλόγου, Χόρχε Ζέσους, αποχώρησε άρων άρων και η διοίκηση της ομάδας προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρει κάποιον που θα είχε το… κουράγιο να αναλάβει την ομάδα μετά τα όσα έχουν συμβεί.

Αυτός βρέθηκε τελικά και είναι ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο μάλιστα και θα προσπαθήσει να ανασυγκροτήσει την ομάδα μετά τα όσα έχουν γίνει.

Σήμερα μάλιστα (18/6) αναμένεται να ανακοινωθεί από την ομάδα ο 49χρονος που στο παρελθόν δούλεψε σε Μίλαν, Σαμπντόρια, Φιορεντίνα, Κατάνια, Μπολόνια και Τορίνο, καθώς και στην εθνική Σερβίας, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι το ιδιαίτερο.

Χαμός στη Σπόρτινγκ – Έκαναν «ντου» και έδειραν παίκτες και προπονητή! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον Μιχαΐλοβιτς η «καυτή πατάτα» που λέγεται Σπόρτινγκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.