ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ

Η αποστολή του κανό καγιάκ για τους Μεσογειακούς Αγώνες

Με πέντε πληρώματα, θα εκπροσωπηθεί η ελληνική ομοσπονδία κάνο καγιάκ στους Μεσογειακούς Αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Ταραγόνα της Ισπανίας (22 Ιουνίου – 1 Ιουλίου). Πρόκειται για νέα παιδιά μικρότερα από 20 ετών που προετοιμάζονται με στόχο τις διοργανώσεις των ηλικιακών κατηγοριών τους και στους Μεσογειακούς θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους καθώς θα έχουν...
Η αποστολή του κανό καγιάκ για τους Μεσογειακούς Αγώνες

Με πέντε πληρώματα, θα εκπροσωπηθεί η ελληνική ομοσπονδία κάνο καγιάκ στους Μεσογειακούς Αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Ταραγόνα της Ισπανίας (22 Ιουνίου – 1 Ιουλίου).

Πρόκειται για νέα παιδιά μικρότερα από 20 ετών που προετοιμάζονται με στόχο τις διοργανώσεις των ηλικιακών κατηγοριών τους και στους Μεσογειακούς θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους καθώς θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν απέναντι σε μεγαλύτερους και εμπειρότερους αθλητές. Και τα πέντε πληρώματά μας διαθέτουν τις δυνατότητες για να διεκδικήσουν θέσεις στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Στην Ταραγόνα θα αγωνιστούν οι αθλητές του καγιάκ Δημήτρης Αντωνίου (200 μ.), Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης (500 μ.), Νίνα Μαρκέλλα Κάβουρα (200 μ.), Ελευθερία Καμινάρη (500 μ.) και στο διθέσιο, στα 500 μ., οι Ιωάννης Κουτσοποδιώτης – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης.

«Η ομάδα μας αποτελείται από νέα παιδιά. Τα αγόρια είναι 19 ετών, η Κάβουρα είναι μόλις 16 και η Καμινάρη 17 ετών. Πρόκειται για καλούς αθλητές και αθλήτριες που διαθέτουν τις δυνατότητες να διεκδικήσουν θέσεις στους τελικούς», δήλωσε ο αρχηγός αποστολής Γιάννης Σκούρτης.

Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για την Ταραγόνα στις 19 Ιουνίου.Στη συνέχεια, στις 25 Ιουνίου θα μεταβούν στην Ιταλία (Auronzo),προκειμένου να αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εφήβων –νεανίδων και νέων που θα διεξαχθούν εκεί..

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η αποστολή του κανό καγιάκ για τους Μεσογειακούς Αγώνες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.