ΠΟΛΟ

Πήρε το… «θωρηκτό» Ραμίρεζ ο Απόλλων!

Ο Αμερικανός πολίστας έκλεισε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»
Πήρε το… «θωρηκτό» Ραμίρεζ ο Απόλλων!

Εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση από την ομάδα πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς απέκτησε τον Αμερικανό Τσάνσελορ Ραμίρεζ! Ο Ραμίρεζ που έχει παίξει στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, στην Ποζίλιπο, συμφώνησε με την «Ελαφρά ταξιαρχία» και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει συμμετοχές με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ και  άφησε την Ποζίλιπο για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα ενταχθεί στην ομάδα μετά τις υποχρεώσεις της εθνικής των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο κύπελλο που θα γίνει τον Σεπτέμβρη στο Βερολίνο.

Η ομάδα έχει κάνει σημαντικές μεταγραφές όπως αυτές των Σαρτζετάκη και Παπαγεωργίου, με του Ραμίρεζ να είναι η πιο εντυπωσιακή.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον διεθνή με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, Τσάνσελορ Ραμίρεζ, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Ο Ραμίρεζ γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1994, είναι αμυντικός και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της χώρας του με την ομάδα του Πανεπιστημίου UCLA από το 2013 μέχρι το 2017.

Την περίοδο 2017-18 έπαιξε στην Serie Α1 στην Ιταλία με την ομάδα της Ποζίλιπο. Είναι μέλος της Εθνικής Ανδρών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από το 2014 με την οποία θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Υδατοσφαίρισης (FINA CUP) που θα γίνει στο Βερολίνο 11-16 Σεπτεμβρίου 2018.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα!».

Στη Βουλιαγμένη ο Αντόνιο Μπούχα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πήρε το… «θωρηκτό» Ραμίρεζ ο Απόλλων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.