ΠΟΛΟ

Εκτός τόπου, χρόνου και μεταλλίων η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική πόλο των ανδρών θα επιστρέψει με άδεια χέρια από τη Ριέκα της Κροατίας. Δεν κατάφερε να πετύχει νίκη στα προκριματικά του Europa Cup και δεν θα παίξει για τα μετάλλια. Ηττήθηκε και από την Ιταλία με 10-7, μετά την Ισπανία και την ισοπαλία της πρεμιέρας με τους Ούγγρους. Η Ελλάδα έμεινε χωρίς γκολ...
Εκτός τόπου, χρόνου και μεταλλίων η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική πόλο των ανδρών θα επιστρέψει με άδεια χέρια από τη Ριέκα της Κροατίας. Δεν κατάφερε να πετύχει νίκη στα προκριματικά του Europa Cup και δεν θα παίξει για τα μετάλλια. Ηττήθηκε και από την Ιταλία με 10-7, μετά την Ισπανία και την ισοπαλία της πρεμιέρας με τους Ούγγρους.

Η Ελλάδα έμεινε χωρίς γκολ για περισσότερα από 12 λεπτά και άφησε τους Ιταλούς να ξεφύγουν στο σκορ (8-4).

Μόνο στο τέταρτο οκτάλεπτο, όταν είχαν ρίξει ρυθμό οι παίχτες του Καμπάνια, μπόρεσε να φανεί στο ματς η Εθνική ομάδα.
Οκτάλεπτα 4-1, 2-2, 2-1, 2-3
Ιταλία (Καμπάνια) Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 3, Ρίος Μολίνα 1, Φιλιόλι, Φοντανέλι, Βελότο 1, Ρενζούτο Ιόντισε, Ετσενίκουε 2, Πρεσιούτι 1, Μποντέγκας 2, Νταμόντε, Μπερτόλι.
Ελλάδα (Βλάχος) Φλέγκας, Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Δερβίσης 2, Φουντούλης 1, Καπότσης, Ποντικέας, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 2.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκτός τόπου, χρόνου και μεταλλίων η Εθνική ομάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.