ΒΟΛΕΪ

Μπιτς βόλεϊ στην πλατεία Αριστοτέλους!

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί εκεί τον Ιούνιο
Μπιτς βόλεϊ στην πλατεία Αριστοτέλους!

Αγώνες μπιτς βόλεϊ θα διοργανώσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους! Ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο χθες το απόγευμα και ήρθαν σε συμφωνία για την διεξαγωγή ενός τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην κεντρική πλατεία της πόλης.

«Έγινε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας βόλεϊ με στόχο στις αρχές Ιουνίου να γίνει ένα τριήμερο beach volley στην πόλη μας. Είχε γίνει και παλιότερα και είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Θα ξκεκινήσουμε τις διαδικασίες, να περάσει από τα Δημοτικά Συμβούλια για να μπορέσουμε να το πραγματοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Αυτοί οι αγώνες θα πλαισιώνονται και από άλλες εκδηλώσεις» δήλωσε ο Μπουτάρης, με τον Καραμπέτσο να προσθέτει:

«Μετά την περυσινή επιτυχία που είχαμε στο beach volley, έχουμε στόχο κάθε χρόνο να πηγαίνουμε και καλύτερα. Δώσαμε την συγκατάθεσή μας και μετά την διαδικασία που υπάρχει για το τυπικό του θέματος, είμαι σίγουρος ότι οι αγώνες θα έχουν τεράστια επιτυχία».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπιτς βόλεϊ στην πλατεία Αριστοτέλους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.