ΒΟΛΕΪ

Παντακίδης: «Ο Ολυμπιακός καλύτερος, αλλά…»

Για τον ημιτελικό του κυπέλλου βόλεϊ στη Ρόδο μίλησε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ
Παντακίδης: «Ο Ολυμπιακός καλύτερος, αλλά…»

Η απουσία του από τον ημιτελικό του Φάιναλ-4 στη Ρόδο για το βόλεϊ, είναι πολύ σημαντική για τον ΠΑΟΚ. Αυτό όμως δε σημαίνει, ότι χωρίς τον Γιάννη Παντακίδη, οι παίκτες του Ντανιέλε Ρίτσι δε θα δώσουν τη μάχη τους για την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης (17:00, 20/4).

Αυτό επεσήμανε και ο ίδιος ο Παντακίδης, σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero FM 107.4.

«Είναι δύσκολο να βλέπεις τα παιχνίδια απ’ έξω, αλλά όσο μπορώ από τον πάγκο προσπαθώ να βοηθάω. Το καλό είναι ότι θα μπορέσω να πάω μαζί με την αποστολή στη Ρόδο και θα βοηθήσω απ έξω γιατί μέχρι χθες δεν ήταν σίγουρο. Έχω τον Θάνο (σ.σ. Τερζή) εκεί πέρα που έχει εμπειρία από το να σηκώνει κούπες», είπε αρχικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι είναι καλύτερος, αλλά μέσα στο γήπεδο όλα μπορούν να αλλάξουν, είναι ένα παιχνίδι. Δεν φοβόμαστε τίποτα και εμείς είμαστε καλή ομάδα. Τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο. Σαφώς όποιος κερδίσει θα αποκτήσει ψυχολογία για το πρωτάθλημα. Το βασικό είναι στο δικό μας σερβίς, να τους αναγκάσουμε να μην έχουν καλή υποδοχή. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά. Από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο μπλοκ και να τους σταματήσουμε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παντακίδης: «Ο Ολυμπιακός καλύτερος, αλλά…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.