ΒΟΛΕΪ

Τέλος ο Ρούσης από τον ΑΟ Θήρας!

Ο σύλλογος ανακοίνωσε την παραίτησή του
Τέλος ο Ρούσης από τον ΑΟ Θήρας!

Την παραίτηση του Γιώργου Ρούση «για οικογενειακούς λόγους», ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΟ Θήρας, λίγα 24ωρα μετά τα όσα έγιναν με τον Αρη. Στην διοίκηση έκαναν έντονα παράπονα για την φιλοξενία του Αρη στη Θεσσαλονίκη στον τρίτο ημιτελικό της Α1 Γυναικών στο βόλεϊ, όπου η Μελίνα Εμμανουηλίδου λιποθύμησε δύο φορές στη διάρκεια.

Στην λιποθυμία της η διοίκηση απέδωσε το περιστατικό στην κάνναβη και τα καπνογόνα που μύριζαν έντονα, ενώ ο προπονητής σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς είπε πως έφταιγαν τα φώτα.

Υπήρξαν διαφωνίες στον τρόπο που χειρίστηκαν τη κατάσταση στην ομάδα της Σαντορίνης, καθώς δεν ήταν σύμφωνοι με τα όσα είπε ο προπονητής μετά το τέλος του ματς και σήμερα ήρθε η ανακοίνωση της αποχώρησής του από τον σύλλογο μετά από συμφωνία των δύο πλευρών.

«Ο Α.Ο.Θηρας έκανε δεκτή την παραίτηση του Γιώργου Ρούση, η οποία υπεβλήθη για οικογενειακούς λόγους. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλη συνέχεια στην μετέπειτα πορεία του», γράφει η ανακοίνωση.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος ο Ρούσης από τον ΑΟ Θήρας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.