ΒΟΛΕΪ

Πήρε Γκάιτς ο ΑΟ Θήρας

Ο Σέρβος προπονητής αναλαμβάνει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ
Πήρε Γκάιτς ο ΑΟ Θήρας

Ένας αρκετά έμπειρος προπονητής, που θα είναι και ο πρώτος μη Έλληνας που θα προπονήσει την ομάδα, προσελήφθη από τον ΑΟ Θήρας. Ο λόγος για τον Σέρβο Μπράνκο Γκάιτς ο οποίος συμφώνησε με τον σύλλογο και θα αναλάβει να τον καθοδηγήσει την νέα σεζόν στην Α1 Γυναικών του βόλεϊ.

Ο Γκάιτς έχει δουλέψει με τις μικρές κατηγορίες των εθνικών ομάδων της Σερβίας, ενώ πέρυσι ήταν στο Ρουμανικό πρωτάθλημα και φιλοδοξούν να βοηθήσει την ομάδα να μπει και πάλι σφήνα στην 4αδα και να φτάσει ως τους τελικούς του πρωταθλήματος.

«Ο ΑΟ Θήρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή κ Branko Gajic.

Ο Σέρβος τεχνικός στο παρελθόν είχε εργαστεί στις «μικρές» Εθνικές ομάδες της χωράς του, ενώ ο τελευταίος του σύλλογος ήταν η Δυναμό Βουκουρεστίου.Ο κ. Gajic θα βρεθεί στο νησί της Σαντορίνης για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα με την έναρξη της προετοιμασίας για την σεζόν 2018 – 2019.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πήρε Γκάιτς ο ΑΟ Θήρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.