SPORTIME BET

Τάσος Τσόλκας: Δυνατός στην έδρα του ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι το φαβορί για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη…
Τάσος Τσόλκας: Δυνατός στην έδρα του ο ΠΑΟΚ

Ήρθε λοιπόν η ώρα για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Λίγο νωρίς φέτος, αλλά δεν πειράζει, καλύτερα για εμάς! ΠΑΟΚ εναντίον ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που τα τελευταία δυο χρόνια έχει εξελιχθεί σε τεράστια κόντρα, αρχής γενομένης από τον τελικό Κυπέλλου της σεζόν 2016-17 στο Βόλο, μέχρι το περσινό στην Τούμπα που δεν τέλειωσε ποτέ και στη συνέχεια τον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος. Πέρυσι έχασε τον τίτλο από τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και τώρα οι Θεσσαλονικείς δεν πρόκειται να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη και ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Βέβαια το παιχνίδι δεν υπάρχει στο δελτίο του ΟΠΑΠ, αλλά μπορούμε να βρούμε τη νίκη του ΠΑΟΚ σε αρκετά καλές αποδόσεις σε διάφορες εταιρίες.

Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι στην Τούμπα γι’ αυτό και μία πολύ καλή εναλλακτική είναι το Goal, αφού και οι δύο ομάδες έχουν την ποιότητα να σκοράρουν. Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να κλειστεί και θα κυνηγήσει το γκολ, όμως το προβάδισμα είναι με τους γηπεδούχους.

ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

–        ΠΑΟΚ – ΑΕΚ                                                          1                        –

Η ΔΥΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1916  ΞΑΝΘΗ – ΟΦΗ                                                       1                        1,85

Η Ξάνθη δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της με τον Παναιτωλικό. Ήταν καλύτερη αλλά δεν βρήκε το παραπάνω γκολ. Θα το βρει όμως κόντρα στον ΟΦΗ. Η νίκη αυτή την Κυριακή είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη. Οι Κρητικοί δεν πείθουν ιδιαίτερα και το ματς θα τείνει προς τον άσο…

1972  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ                UNDER 2,5      1,60

Το σερί του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και στη Λάρισα. Τώρα κόντρα στον Λεβαδειακό θα είναι φαβορί για τη νίκη, μέσα στο ΟΑΚΑ, στο οποίο αναμένεται πολύ κόσμος. Ο Λεβαδειακός δεν θα είναι όμως εύκολος αντίπαλος και γι’ αυτό περιμένουμε ένα κλειστό ματς. Καλύτερη επιλογή το Under 2,5 από τον άσο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τάσος Τσόλκας: Δυνατός στην έδρα του ο ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.