SPORTIME BET

Προγνωστικά Nations League – Μανωλίδης: Αξίζει η Ολλανδία και οι Ελπίδες!

Προγνωστικά Nations League (16/11). Μεγάλο παιχνίδι στο σημερινό πρόγραμμα του UEFA Nations League . Αυτό ανάμεσα σε Ολλανδία και Γαλλία. Σε μια Ολλανδία που φαίνεται πως είναι το μέλλον και σε μια Γαλλία που είναι το παρόν. Απολογισμός Καμιά φορά γίνεται να πιάνεις μόνο ένα από τα τέσσερα παιχνίδια που έχεις δώσει και να κερδίζεις...
Προγνωστικά Nations League – Μανωλίδης: Αξίζει η Ολλανδία και οι Ελπίδες!

Προγνωστικά Nations League (16/11). Μεγάλο παιχνίδι στο σημερινό πρόγραμμα του UEFA Nations League . Αυτό ανάμεσα σε Ολλανδία και Γαλλία. Σε μια Ολλανδία που φαίνεται πως είναι το μέλλον και σε μια Γαλλία που είναι το παρόν.

Απολογισμός

Καμιά φορά γίνεται να πιάνεις μόνο ένα από τα τέσσερα παιχνίδια που έχεις δώσει και να κερδίζεις ή τουλάχιστον να μη χάνεις. Η βασική επιλογή ήταν το g/g στο ματς της Κροατίας και της Ισπανίας. Επιβεβαιώθηκε. Κανένα από τα υπόλοιπα g/g όμως δεν βγήκε. Μαζεμένα σε ένα δελτίο ήταν, συνεπώς μικρό το κακό.

Ολλανδία

Αλλάζει, μεταμορφώνεται, εξελίσσεται, είναι έτοιμη να επιστρέψει σε μεγάλη διοργάνωση. Ο λόγος είναι για την Ολλανδία. Το 3-0 εναντίον της Γερμανίας ήταν η αρχή. Η απάντηση στο φιλικό με το Βέλγιο, εκτός, ένα ακόμα δείγμα (1-1). Το ότι επιτέλους υπάρχει μια νέα, ταλαντούχα νέα γενιά, δεν αγνοείται. Ο Αγιαξ είναι στην καλύτερη εκδοχή του εδώ και πέντε χρόνια, οι Φαν Ντάικ και Βαϊνάλντουμ παίζουν βασικοί σε μια Λίβερπουλ που κάνει πρωταθλητισμό, ο Ντεπάι αρχίσει να ωριμάζει.

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους! 21+

Γενικώς η Ολλανδία είναι στο σωστό μονοπάτι. Πόσο εύκολο είναι να κοντράρει μια ομάδα έτοιμη, σαν τη Γαλλία; Καθόλου. Δεδομένα όμως έχει τις δυνατότητες και αξία η επιλογή του άσου σε DNB, αν αναλογιστεί κανείς και τα προβλήματα που έχουν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στα μετόπισθεν λόγω απουσιών.

Ελπίδες

Ας μην το παίξουμε έξυπνοι. Εικόνα από την K21 της Αυστρίας δύσκολα μπορεί να έχει κάποιος. Η δική μας φουρνιά όμως είναι από τις καλύτερες  των τελευταίων ετών. Αξίζει να βρεθεί στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με το ρόστερ που διαθέτει. Ο άσος προσφέρεται πολύ ψηλά, σαφώς αξίζει το ποντάρισμά μας.

Βασική επιλογή
ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ       1
DNB          2,15  (Interwetten)
Αξίζει το ρίσκο
ΕΛΛΑΔΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ         1        2,30  (Interwetten)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Nations League – Μανωλίδης: Αξίζει η Ολλανδία και οι Ελπίδες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…