SPORTMINUTE

Μένει Κέρκυρα ο Ινάσιο

Θα παραμείνει στο νησί των Φαιάκων ο Βραζιλιάνος μέσος
Μένει Κέρκυρα ο Ινάσιο

Μπορεί φέτος να μην πήρε ευκαιρίες και να έπαιξε μόνο σε ένα ματς πρωταθλήματος, αυτό με την ΑΕΛ, αλλά ο Κέβεν Ινάσιο θα παραμείνει στην Κέρκυρα. Η απόφαση έχει παρθεί και ο Βραζιλιάνος είναι σύμφωνος.

Γνωρίζει, άλλωστε, πως η επόμενη χρονιά θα είναι διαφορετική. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχοντας έναν χρόνο στην πλάτη του, θα είναι καλύτερος τη νέα σεζόν. Πήρε εμπειρίες και θα του δοθούν λογικά και ευκαιρίες στη Football League, όπου οι απαιτήσεις είναι μικρότερες.

Σε πρώτη φάση ο 19χρονος, ο οποίος αγωνίστηκε και με την Κ20 φέτος, προορίζεται για να είναι απλά μία επιπλέον λύση στο ρόστερ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μένει Κέρκυρα ο Ινάσιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.