VIRAL

Δείτε γιατί δεν πρέπει να βγείτε ραντεβού με αυτή τη γυναίκα

Σοκ προκαλεί το προφίλ πανέμορφής, σύμφωνα με την φωτογραφία της, γυναίκας στο Tinder η οποία ζητά “ταίρι για μια ζωή” το οποίο να είναι σκληρά εργαζόμενο, πιστό και υγειές. Το τελευταίο στάνταρ της 26χρονης, νοσοκόμας στο επάγγελμα, Νικόλ, δηλαδή αυτό της υγείας του επίδοξου φίλου της είναι που έχει προκαλέσει σοκ σε χρήστες της εφαρμογής...
Δείτε γιατί δεν πρέπει να βγείτε ραντεβού με αυτή τη γυναίκα

Σοκ προκαλεί το προφίλ πανέμορφής, σύμφωνα με την φωτογραφία της, γυναίκας στο Tinder η οποία ζητά “ταίρι για μια ζωή” το οποίο να είναι σκληρά εργαζόμενο, πιστό και υγειές.

Το τελευταίο στάνταρ της 26χρονης, νοσοκόμας στο επάγγελμα, Νικόλ, δηλαδή αυτό της υγείας του επίδοξου φίλου της είναι που έχει προκαλέσει σοκ σε χρήστες της εφαρμογής εύρεσης ταιριού αφού η 26χρονη θέλει από τον άνθρωπο που θα της ζητήσει να βγουν ραντεβού να έχει και τα δύο πνευμόνια του και τα δύο νεφρά του, να μην έχει αρρυθμίες, να μην καπνίζει και να μην έχει υποστεί κάποια βλάβη στο συκώτι του.

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τονίζουν πως από την ανακοίνωση το μόνο που λείπει είναι η… μπανιέρα γεμάτη πάγο όπου θα ξυπνήσουν τα θύματα της  χωρίς… όργανα ή διερωτώνται αν θα πρέπει να τους  περάσει… ακτινογραφία στο πρώτο ραντεβού για να επιβεβαιώσει ότι έχουν όλα τα όργανά τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δείτε γιατί δεν πρέπει να βγείτε ραντεβού με αυτή τη γυναίκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.