VIRAL

Η Μόνικα μιλά δημόσια για πρώτη φορά για τον «λεκέ» του Κλίντον (vid)

Τι αναφέρει η 45χρονη Μόνικα Λεβίνσκι για τη σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον
Η Μόνικα μιλά δημόσια για πρώτη φορά για τον «λεκέ» του Κλίντον (vid)

H Μόνικα Λεβίνσκι λύνει τη σιωπή της και αποκαλύπτει τι συνέβη εκείνη τη νύχτα και έφυγε με… λεκέ στο φόρεμά της από το γραφείο του Μπιλ Κλίντον.

Όλα αυτά στο ντοκιμαντέρ του A&E που ονομάζεται «The Clinton Affair» που θα μεταδοθεί σε έξι μέρη, του οποίου ένα μικρό δέιγμα δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η 22χρονη, τότε, Μόνικα, έκανε την πρακτική της στον Λευκό Οίκο, και προσκλήθηκε στο γραφείο από τον ίδιο τον Μπιλ Κλίντον, καθώς ήθελε να της δωρίσει μία καρφίτσα για καπέλο και ένα αντίγραφο του βιβλίου «Φύλλα χλόης» του Ουόλτ Ουίτμαν.

Η 45χρονη σήμερα Λεβίνσκι λέει χαρακτηριστικά:

«Και έτσι πήγαμε στο μπάνιο και ήταν πιο οικεία. Υπήρξε κάποια προσοχή σε μένα και στη συνέχεια ανταπέδωσα. Εκείνος πάντα σταματούσε πριν από την ολοκλήρωση από την πλευρά του…
Ανασηκώθηκα και είπα ότι ήθελα να πάω πέρα από αυτό το στάδιο και έτσι τελικά είπε “ΟΚ”…
Έτσι τελείωσε και μετά τον αγκάλιασα. Και με αγκάλιασε. Και έφυγα».

Η Λεβίνσκι παραδέχτηκε πως κατάλαβε έπειτα από μήνες -και συγκεκριμένα όταν πήγε να το φορέσει την Ημέρα των Ευχαριστιών- πως ο Μπιλ Κλίντον είχε αφήσει έναν λεκέ στο μαύρο φόρεμά της κατά τη διάρκεια του σεξ στην τουαλέτα του Οβάλ Γραφείου.

«Πήγα στο δείπνο εκείνο το βράδυ. Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν μου είπε “πρέπει να πάτε στο μπάνιο, έχετε κάτι στο φόρεμά σας”…».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ιάπωνας παντρεύτηκε εικονική τραγουδίστρια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Μόνικα μιλά δημόσια για πρώτη φορά για τον «λεκέ» του Κλίντον (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.