VIRAL

Αυτά είναι τα φαγητά που μπορούν να σε σκοτώσουν (pics)

Τα πιο επικίνδυνα τρόφιμα στον κόσμο
Αυτά είναι τα φαγητά που μπορούν να σε σκοτώσουν (pics)

Όταν πρόκειται για τα πιο επικίνδυνα τρόφιμα στον κόσμο, πιθανώς να σκεφτείτε εξωτικές λιχουδιές που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα έρθουν ποτέ σε επαφή.

Σίγουρα, ένα ζωντανό κορεατικό χταπόδι μπορεί να ταιριάζει με αυτά τα κριτήρια, αλλά μερικοί από τους χειρότερους τροφικούς κινδύνους είναι μάλλον στο ψυγείο ή στο ντουλάπι σας.

Μερικές φορές είναι τα πιο φαινομενικά αβλαβή τρόφιμα που θα μπορούσαν να σας στείλουν κατευθείαν στο νοσοκομείο.

Puffer Fish (ψάρι φούσκα)

Αποτέλεσμα εικόνας για Puffer Fish

Το ήπαρ, οι ωοθήκες και τα έντερα του ψαριού αυτού περιέχουν υψηλές ποσότητες τετροδοτοξίνης, μια δυνητικά θανατηφόρα ουσία για τον άνθρωπο. Ακόμα και μια μικρή ποσότητα της τοξίνης μπορεί να προκαλέσει ακόμα και θάνατο αφού παραλύει το νευρικό σύστημα.

Casu Marzu (τυρί με σκουλήκια)

Αποτέλεσμα εικόνας για Casu Marzu

Αυτή το τυρί από την Σαρδηνία περιέχει ζωντανά…σκουλήκια. Δεν είναι θανατηφόρα, αλλά μπορούν να ζήσουν αρκετά για να φτάσουν στα έντερα σας και να σας στείλουν στην τουαλέτα. Το τυρί έχει απαγορευτεί από την ΕΕ.

Blood Clams

Σχετική εικόνα

Οι συγκεκριμένες αχιβάδες βρίσκονται συνήθως στον Κόλπο του Μεξικού.Επειδή ζουν σε αρκετά βαθιά νερά είναι εκτεθειμένα σε περισσότερους ιούς.

Σαν σήμερα «γεννήθηκε» το Smoke on the Water των Deep Purple

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτά είναι τα φαγητά που μπορούν να σε σκοτώσουν (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.