ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: «Ομιλητική στις διαρροές, σιωπηλή στην εκδίκαση η ΑΕΚ»

Η θέση των «ερυθρόλευκων» για την απάντηση της «Ένωσης» στην υπόθεση Χριστοδουλόπουλου.
Ολυμπιακός: «Ομιλητική στις διαρροές, σιωπηλή στην εκδίκαση η ΑΕΚ»

Και ο… πόλεμος μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο περιθώριο της εκδίκασης της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου καλά κρατεί.

Οι “ερυθρόλευκοι” απάντησαν στην τοποθέτηση των πρωταθλητών Ελλάδας, τους οποίους χαρακτηρίζουν “σιωπηλούς στην εκδίκαση”.

“Το μόνο νόμιμο και επικυρωμένο συμβόλαιο είναι αυτό του Ολυμπιακού”, υποστηρίζουν χαρακτηριστικά.

Η θέση των “ερυθρόλευκων”: «Η ΑΕΚ είναι πολύ ομιλητική στις διαρροές, αλλά στην εκδίκαση ήταν σιωπηλή. Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού ήταν δύο όπως και οι δικηγόροι της ΑΕΚ.

Όπως, όμως, είναι φυσικό είχε δύο δικηγόρους και η πλευρά του παίκτη. Και η ΑΕΚ το ξέρει ή θα έπρεπε να το ξέρει. Καλές οι ΔΙΑΡΡΟΕΣ-ΠΑΡΟΛΕΣ, αλλά το συμβόλαιο πού είναι;

Για να τελειώνουμε με το θέμα το μόνο νόμιμο και επικυρωμένο συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι αυτό του Ολυμπιακού.

Επίσης, καταθέσαμε προσφυγή για να τιμωρηθεί η ΑΕΚ, αφού όλες οι απαράδεκτες ενέργειές της σχετικά με το ζήτημα αυτό προσβλέπουν στο να παραβιαστεί το μόνο νόμιμο συμβόλαιο που υπάρχει και είναι αυτό μεταξύ του Λάζαρου και του Ολυμπιακού».

«Τι φοβάται η ΑΕΚ και δεν καταθέτει το συμβόλαιο;»

«Πόλεμος» για Λάζαρο: Όλες οι τοποθετήσεις Ολυμπιακού, ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: «Ομιλητική στις διαρροές, σιωπηλή στην εκδίκαση η ΑΕΚ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.