ΙΤΑΛΙΑ

Ο Κριστιάνο έγινε… παγωτό (pic)

Ο Πορτογάλος έχει γίνει το κέντρο της προσοχής στην ιταλική πόλη
Ο Κριστιάνο έγινε… παγωτό (pic)

Όλα σε ρυθμούς Κριστιάνο Ρονάλντο κινούνται στο Τορίνο, με τον Πορτογάλο να παρουσιάζεται από την Γιουβέντους και να τρελαίνει τους οπαδούς της.

Ένας καταστηματάρχης στο Τορίνο πάντως πήγε τα πράγματα λίγο πιο μακριά και δημιούργησε ένα παγωτό, δίνοντας του το όνομα του σούπερ σταρ της «Μεγάλης Κυρίας».

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είναι οπαδός της και πως γενικά δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ωστόσο παίρνει έμπνευση από πράγματα που συμβαίνουν και επηρεάζουν την πόλη σε μεγάλο βαθμό.

Εκτός από τα βασικά συστατικά ενός παγωτού, το συγκεκριμένο εμπεριέχει και ένα λικέρ από την Πορτογαλία, που το κάνει να ξεχωρίζει και του δίνει μία πολύ συγκεκριμένη γεύση.

Μάλιστα ο δημιουργός αποκάλυψε ότι θα ήθελε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής να εμφανιστεί στο μαγαζί του και να δοκιμάσει για να του πει την άποψη του.

Μέντες: «Με Ρονάλντο η Γιουβέντους μπορεί το Champions League»

Ο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Κριστιάνο έγινε… παγωτό (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.