WORLD FOOTBALL

Κάτι σαν… Εθνική Εορτή!

Το Γιβραλτάρ πέτυχε μόλις τη δεύτερη νίκη της ιστορίας του επικρατώντας 1-0 της Λετονίας
Κάτι σαν… Εθνική Εορτή!

Η 25η Μαρτίου μπορεί να είναι η δική μας Εθνική Εορτή, όμως θα είναι πλέον μία πολύ σημαντική μέρα και για το Γιβραλτάρ, αφού η Εθνική ομάδα της μικρής αυτής χώρας πέτυχε, μόλις, τη δεύτερη νίκη στην ιστορία της.

Το… θύμα της ήταν η Λετονία, την οποία νίκησε 1-0, χάρη σε ένα γκολ του Λίαμ Ουόκερ της Νοτς Κάουντι. Μάλιστα το τέρμα είχε και αρκετή δόση τύχης, όπως φαίνεται στο βίντεο πιο κάτω, αφού ο σκόρερ χτύπησε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα των Λετονών.

Για να τονίσουμε τη σημασία της νίκης του Γιβραλτάρ, πρέπει να πούμε ότι πρόκειται για μία Εθνική ομάδα με μόλις τέσσερα χρόνια ιστορίας, από τον Μάρτιο του 2014. Σε αυτό το διάστημα έχει ακόμη μία νίκη, με 1-0 επί της Μάλτας στις 4 Ιουνίου 2014, δύο ισοπαλίες (με Εσθονία εκτός 1-1, στις 26/5/2014 και με Λιχτενστάιν εντός 0-0 23/3/2016) και συνολικά 24 νίκες, εκ των οποίων οι δύο είναι από την Εθνική μας.

Επιπλέον το γκολ του Λίαμ Ουόκερ είναι μόλις το όγδοο που έχουν πετύχει οι παίκτες του Γιβραλτάρ, σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, ενώ έχουν δεχθεί 124!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=AdaZ4LhFphg

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάτι σαν… Εθνική Εορτή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.