ΓΑΛΛΙΑ

«Διώχνει Γκέδες και Χεσέ ο Τούχελ»

Ο Γερμανός ξεκινάει την εκκαθάριση στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν
«Διώχνει Γκέδες και Χεσέ ο Τούχελ»

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Γκονσάλο Γκέδες και ο Χεσέ Ροντρίγκεζ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον νέο προπονητή της ομάδας.

Ο Τόμας Τούχελ, ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι δεν είναι στα άμεσα πλάνα του και ότι θα αποχωρήσουν από τους πρωταθλητές Γαλλίας, με αποτέλεσμα να πρέπει να αναζητήσουν τον επόμενο προορισμό του.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να είναι εύκολο για τον Πορτογάλο, ο οποίος ενδιαφέρει άμεσα τη Βαλένθια, ομάδα στην οποία ήταν δανεικός την προηγούμενη χρονιά, η οποία είναι διατεθειμένη να προσφέρει 40 εκατομμύρια ευρώ, έτσι ώστε να τον αποκτήσει.

Από την άλλη ο Ισπανός επιθετικός δεν φαίνεται να έχει κάποια ομάδα στα υπόψιν του και έτσι θα περιμένει μέχρι να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις και να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Διώχνει Γκέδες και Χεσέ ο Τούχελ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.