ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θα ‘πρεπε να ζητούν κάθε 5 λεπτά συγγνώμη»

Τι ανέφερε ο Πρόεδρος των Πυροσβεστών για το Νίκο Τόσκα και τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής
«Θα ‘πρεπε να ζητούν κάθε 5 λεπτά συγγνώμη»

Ο Πρόεδρος των Πυροσβεστών, Δημήτρης Σταθόπουλος, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, για όσα συνέβησαν στη φονική πυρκαγιά αλλά και για όλους όσους θεώρησαν πως έπραξαν ορθά και χωρίς κανένα σφάλμα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σταθόπουλος δήλωσε πως ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί για την τραγωδία, ενώ υποστήριξε πως τόσο ο Νίκος Τόσκας, όσο και ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής θα έπρεπε να έχουν σκυμμένο το κεφάλι στη συνέντευξη Τύπου και να ζητούν κάθε πέντε λεπτά συγγνώμη για τον τρόπο που χειρίστηκαν τα πράγματα στην Ανατολική Αττική.


Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Σταθόπουλος επισήμανε, πως υπάρχουν όλα τα στοιχεία πως οι υπηρεσιακοί αξιωματικοί που βρίσκονταν εκεί είχαν εισηγηθεί την εκκένωση:

«Υπάρχουν όλα τα στοιχεία ότι οι υπηρεσιακοί αξιωματικοί που ήταν παρόντες είχαν εισηγηθεί την εκκένωση. Πρόκειται για τους καλύτερους αξιωματικούς που έχει αυτή τη στιγμή στο Σώμα. Τους ξέρουμε, τους εμπιστευόμαστε πλήρως».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Θα ‘πρεπε να ζητούν κάθε 5 λεπτά συγγνώμη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.