NBA

Τάουνς σε Τραμπ: «Σκάσε και κάνε κάτι για την χώρα σου» (pic)

Ο σέντερ της Μινεσότα απάντησε στον Ντόναλντ Τραμπ
Τάουνς σε Τραμπ: «Σκάσε και κάνε κάτι για την χώρα σου» (pic)

Το tweet του Ντόναλντ Τραμπ το οποίο χλεύαζε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, θέλησε να σχολιάσει και ο Καρλ Τάουνς, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.

Ο νεαρός σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, πόσταρε και εκείνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απαντώντας σε όλα αυτά που έγραψε ο πρόεδρος τον ΗΠΑ, λέγοντας:

«Δηλαδή για να καταλάβω. Το Φλιντ και το ΜΙ έχουν ακόμα βρώμικα ύδατα, αλλά εσύ ανησυχείς για μία συνέντευξη ενός ανθρώπου που κάνει καλά πράγματα για την εκπαίδευση των παιδιών στην πόλη του; Σκάσε επιτέλους! Σταμάτα να χρησιμοποιείς το Twitter και κάνε κάτι για την χώρα σου».

Σίγουρα αυτή δεν θα είναι η τελευταία αντίδραση στα λεγόμενα του Τραμπ, που έχει γίνει απίστευτα μισητός από πολλούς στη χώρα του.

Δείτε την ανάρτηση:

Μάικ Τζέιμς σε Τραμπ: «Βούλωσέ το!» (pic)

Νέα «επίθεση» Τραμπ σε ΛεΜπρόν (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τάουνς σε Τραμπ: «Σκάσε και κάνε κάτι για την χώρα σου» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.