ΣΤΙΒΟΣ

Ισπανική κυριαρχία στα 20χλμ βάδην

Με δύο ώρες καθυστέρηση έγινε ο τελικός λόγω διαρροής αερίου - Καλή ελληνική παρουσία
Ισπανική κυριαρχία στα 20χλμ βάδην

Περιπετειώδης αποδείχθηκε ο τελικός των 20χλμ βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, καθώς άρχισε με δύο ώρες καθυστέρηση. Αιτία ήταν η διαρροή αερίου στην περιοχή γύρω από την διαδρομή του αγώνα, με την πυροσβεστική να φτάνει στο σημείο και να εκκενώνει τον χώρο προληπτική.

Αφού λύθηκε το πρόβλημα, ο αγώνας άρχισε πέντε λεπτά πριν τις 12 ώρα Ελλάδος (κανονική έναρξη ήταν στις 10:05), με την Ισπανία να κυριαρχεί και στους δύο τελικούς.

Στους άνδρες ο Αλβάρο Μάρτιν κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 1ωρ.20:42, με τον συμπατριώτη του, Ντιέγκο Γκαρσία Καρέρα να ακολουθεί δεύτερος (1ωρ.20:48) και τον Ρώσο Μιζίνοφ να είναι τρίτος με 1ωρ.20.50.

Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Μαρία Πέρεζ που έκανε χρόνο 1ωρ.26:36, με την Τσέχα Ντραχότοβα (1ωρ.27:03) και την Ιταλίδα Παλμισάνο (1ωρ.27:30) να ακολουθούν.

Όσον αφορά τις ελληνικές συμμετοχές, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ τερμάτισε στους άνδρες στην 15η θέση με χρόνο 1ωρ.22:51 και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στην 13η θέση, κάνοντας μάλιστα και φετινό ρεκόρ με 1ωρ.32:16.

Κυνηγάει το βάθρο και η Μπελιμπασάκη

Χρυσό στα δύο χιλιοστά του δευτερολέπτου! (vds)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ισπανική κυριαρχία στα 20χλμ βάδην», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.