ΙΣΠΑΝΙΑ

Μέσι: «Η Γιουβέντους του Κριστιάνο φαβορί για το Champions League»

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μίλησε για τον μεγάλο του «αντίπαλο»
Μέσι: «Η Γιουβέντους του Κριστιάνο φαβορί για το Champions League»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι, στην οποία ρωτήθηκε για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είπε την άποψή του για τη συγκεκριμένη απόφαση του Πορτογάλου, τονίζοντας πως ήταν κάτι που δεν περίμενε να γίνει.

«Η μεταγραφή του με εξέπληξε, δεν τον είχα φανταστεί μακριά από τη Μαδρίτη και ακόμη ότι θα μπορούσε να πάει στη Γιουβέντους. Η αλήθεια είναι ότι έμεινα πολύ έκπληκτος, ωστόσο είναι μια ισχυρή ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια μάλιστα απάντησε και στο ποιος είναι φαβορί για την κατάκτηση του Champions League φέτος, λέγοντας:«Χωρίς τον Κριστιάνο η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι λιγότερο δυνατή. Αντίθετα, η Γιουβέντους γίνεται ξεκάθαρο φαβορί για να κερδίσει το Champions League, επειδή ήδη είχε έναν πολύ καλό οργανισμό και σε αυτόν πρόσθεσε τον Κριστιάνο».

Τέλος απάντησε και στην ερώτηση για το στόχο της Μπαρτσελόνα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, για την οποία είπε: «Πρέπει να το κερδίσουμε και πάλι. Προερχόμαστε από τρεις χρονιές στις οποίες αποκλειστήκαμε πάντα στους προημιτελικούς και η τελευταία φορά ήταν ίσως η χειρότερη, βλέποντας πως τελείωσε ο πρώτος αγώνας, ενώ στη ρεβάνς δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι».

Χωρίς Μέσι μετά από 12 χρόνια η τριάδα της FIFA για τον κορυφαίο!

Νέο ρεκόρ για τον Μέσι στη La Liga(pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μέσι: «Η Γιουβέντους του Κριστιάνο φαβορί για το Champions League»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.