ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Πασαλίδης»

Διαβάστε σήμερα (12/9) στο Sportime: *Αποκάλυψη του Agent Greek: ο Παναθηναϊκός έχει… έτοιμο στόχο για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και τον λένε Τριαντάφυλλο Πασαλίδη! Τον αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης παρακολούθησε ο Νίκος Νταμπίζας. *Πρόβλημα με τον Αντονί Μουνιέ, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΛ. *Η Εθνική ηττήθηκε στη Βουδαπέστη από την Ουγγαρία...
Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Πασαλίδης»

Διαβάστε σήμερα (12/9) στο Sportime:

*Αποκάλυψη του Agent Greek: ο Παναθηναϊκός έχει… έτοιμο στόχο για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και τον λένε Τριαντάφυλλο Πασαλίδη! Τον αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης παρακολούθησε ο Νίκος Νταμπίζας.

*Πρόβλημα με τον Αντονί Μουνιέ, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΛ.

Εθνική ηττήθηκε στη Βουδαπέστη από την Ουγγαρία (2-1) και κρίθηκε…  ασόβαρη. Κακή στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης.

*Το ειδικό σχέδιο του Πέδρο Μαρτίνς με την χρησιμοποίηση του Γκερέρο στις αναμετρήσεις κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Μπέτις. «Δεν υπάρχει άλλο συμβόλαιο για τον Λάζαρο», λένε στον Ολυμπιακό.

*Αυτά ήταν πραγματικά… μαγικά χαρτάκια, αφού εξαφανίστηκαν πριν την ώρα τους. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Αγιαξ. Συνεχίζουν μαζί ΑΕΚ και ΟΠΑΠ.

*Πρόβλημα με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, αμφίβολη η συμμετοχή του Σέρβου στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

*Μπάσκετ: Τρέλα… διαρκείας σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

*Οι Κόεφ και Μπαργκάν ανακοινώθηκαν από την ΑΕΛ, ο Απόλλωνας Σμύρνης έφερε τον Ντεφεντερίκο, πλησιάζει σε Ακόστα, ενώ η Λαμία το… παλεύει για τον Κούτσα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Πασαλίδης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.