NBA

Τo… meme team του ΛεΜπρόν αλλάζει (pics & vids)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τους ονόμασε M.U.D.. Παρεξηγημένοι, υποτιμημένοι, αποφασισμένοι. Η παραπομπή είναι ξεκάθαρη. Όπως και η επιλογή του Τζέιμς. Εκείνη η τετράδα (συμ)παικτών του δε μοιάζει σε καμία άλλη: Μάικλ Μπίζλι, Τζαβέιλ ΜακΓκί, Ραζόν Ρόντο και Λανς Στίβενσον. Βετεράνοι του είδους. Κάποιοι πρωταθλητές. Ολοι τους, τρόπον τινά, κατατρεγμένοι, αλλά και με δικαιώματά που έδωσαν οι...
Τo… meme team του ΛεΜπρόν αλλάζει (pics & vids)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τους ονόμασε M.U.D.. Παρεξηγημένοι, υποτιμημένοι, αποφασισμένοι. Η παραπομπή είναι ξεκάθαρη. Όπως και η επιλογή του Τζέιμς.

Εκείνη η τετράδα (συμ)παικτών του δε μοιάζει σε καμία άλλη: Μάικλ Μπίζλι, Τζαβέιλ ΜακΓκί, Ραζόν Ρόντο και Λανς Στίβενσον.

Βετεράνοι του είδους. Κάποιοι πρωταθλητές. Ολοι τους, τρόπον τινά, κατατρεγμένοι, αλλά και με δικαιώματά που έδωσαν οι ίδιοι.

Ο «Μπρον» τους… βάπτισε ως «λάσπη». Αυτή είναι η μετάφραση του ακρώνυμου που επέλεξε. Μόνο που δεν πρόκειται να… καθαρίσει μεμιάς το παρελθόν τους. Ωστόσο, τα μέλη της… λάσπης είναι ξεκάθαρα. Επιθυμούν να κόψουν τα γέλια. Και να τοποθετήσουν τους εατούς τους στο πλευρό του ΛεΜπρόν.

Λανς Στίβενσον

Από πού να ξεκινήσει κανείς και που να τελειώσει; Ο Στίβενσον ξέρει μπόλικο μπάσκετ. Γνωρίζει να σκοράρει και να πασάρει. Αλλά ξέρει και πώς να παίξει… βρώμικα. Παραπάνω από το επιτρεπτό όριο.

Ο ΛεΜπρόν το γνωρίζει καλύτερα από όλους. Μη λησμονούμε πως ο Αμερικανός γκαρντ, άλλοτε μέρος των Πέισερς και των Κλίπερς, είναι… διαβόητος για τις «θεατρικές» κινήσεις του. Δεν έχει διστάσει άλλωστε να χαστουκίσει τον εαυτό του (!), προκειμένου να πάρει ένα σφύριγμα.

https://www.youtube.com/watch?v=fKP2guVoYis

Τζαβέιλ ΜακΓκί

Για κάθε ειρωνεία που δέχεται, ο Τζαβέιλ μπορεί να επιδεικνύει τα δύο δακτυλίδια πρωταθλητή που κατέκτησε με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Μέχρι τότε, ο Αμερικανός σέντερ ήταν ο πρώτος… MVP της σατιρικής ενότητας του Σακίλ Ο’Νιλ, το «Shaqtin’ a Fool». Τότε που ο «Σακ» είχε βρει τον προσωπικό του… κλόουν και φρόντιζε σε κάθε στιγμή να τον διαπομπεύει.

Μερικές φορές όχι άδικα. Άλλες δίχως λόγο.

Ραζόν Ρόντο

Ο Ρόντο δεν έχει να επιδείξει το… παλμαρέ των προηγούμενων. Το μεγαλύτερο… ψεγάδι του είναι ο χαρακτήρας του. Η… γκρίνια του και η αντιπαράθεση με παλιούς συμπαίκτες του.

Εχει, όμως, και αυτό ένα μικρό κομμάτι στη διαδικτυακή… καζούρα. Εκείνη τη φωτογραφία, όπου ποζάρει με καμάρι δίπλα σε μία φίλαθλο των Σέλτικς, η οποία φοράει μία μπλούζα με το μήνυμα πως «ο Λεμπρόν είναι… bitch».

Ναι, είναι ο ίδιος, με τον οποίο θα μοιραστεί το παρκέ του «Staples Center».

Μάικλ Μπίζλι

Είναι παρεξηγημένος. Σίγουρα υποτιμημένος. Αλλά κάνει προσπάθεια για να τα κατατάσσετε σε αυτή την κατηγορία.

Θα αρκεστούμε μόνο στο τελευταίο… πόνημά του. Στην ερώτηση που πιστεύει ότι θα βρεθούν οι Λέικερς στο τέλος της σεζόν, ο Μπίζλι απάντησε «εκεί που θέλουν». Όταν του ζητήθηκε να το διευκρινίσει, αποκρίθηκε «εκεί που θέλουν». Ο δημοσιογράφος ήταν επίμονος. «Όταν μαζέψετε όλες τις ημέρες, που θα καταλήξετε;». «Στο μέλλον», απάντησε ο γκαρντ των Λέικερς…

Ο Κάιρι Ιρβινγκ βάζει (ακόμη) ένα νικητήριο σουτ (vid)

Ο Τζίμι Μπάτλερ θέλει να φορέσει τη φανέλα που απεχθάνεται!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τo… meme team του ΛεΜπρόν αλλάζει (pics & vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.