ΟΦΗ

Παπαδόπουλος: «Οι δημοσιογράφοι θέλετε αίμα, δεν τα παρατάω ποτέ»!

Όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά την ισοπαλία στη Λαμία
Παπαδόπουλος: «Οι δημοσιογράφοι θέλετε αίμα, δεν τα παρατάω ποτέ»!

Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΟΦΗ δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμία.

Ο τεχνικός των Κρητικών αναφέρθηκε στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον σύλλογο και στα όσα λέγονται για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός στην συνέντευξη τύπου:

«Δεν κινδυνεύσαμε πάρα πολύ. Για εμάς θα ήταν σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν έγινε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε την κατοχή της μπάλας σε σχέση με αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Φαίνεται ότι έχουμε άγχος, παρότι έχουμε την μπάλα, κάνουμε λάθος ακόμα και σε αράουτ.

Το καταλαβαίνω όμως ο καθένας πρέπει να δείξει την προσωπικότητα του και θα προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την όσο καλή αρχή που έχουμε κάνει. Πιεστήκαμε αρκετά από κάποιες στατικές φάσεις, χωρίς λόγο κατά την γνώμη μου, όμως μέσα στην διακοπή θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο».

Για τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΟΦΗ: «Ελπίζω μέσα από αυτήν την αλλαγή να κερδίσουμε τον σεβασμό που έχει χάσει μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ελπίζω με τη νέα διοίκηση να κερδίσουμε, τουλάχιστον αυτό, είναι πολύ σημαντικό».

Για τις απουσίες παικτών: «Πάντα παίζει ρόλο η απουσία κάποιων παικτών όμως έχω δείξει ότι έχω χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες, έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Κατηγορούμαι για αυτό όμως το πιο σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν ρυθμό και να βοηθήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή».

Για τα δημοσιεύματα που αφορούν τον ίδιο και το μέλλον του στον ΟΦΗ: «Μάλλον οι δημοσιογράφοι θέλετε αίμα. Ο Παπαδόπουλος είναι εδώ και δεν τα παράτησε ούτε όταν μείναμε 8 παίκτες. Δεν παρατάω ποτέ και τίποτα παρά μόνο όταν προσβάλλεται η ηθική μου. Και το έχω ξανακάνει».

Για τον στόχο της παραμονής: «Στην δική μου σκέψη, έτσι όπως έχω στο μυαλό μου τον ΟΦΗ δεν είναι για να παλεύει να σωθεί. Βεβαίως, καταλαβαίνω πολύ καλά ότι η ομάδα έχει επιστρέψει μετά από πολλά προβλήματα, γνωρίζω πολύ καλά πόσο δύσκολα χτίσαμε αυτήν την ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι. Θέλουμε να πάρουμε αποτελέσματα για να φύγει το άγχος και να μην κινδυνεύσουμε».

Βαθμός-χρυσάφι για τον ΟΦΗ

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ : Τα απαραίτητα 800.000 ευρώ για Νους…

ΟΦΗ : Τα απαραίτητα 800.000 ευρώ για Νους…

Το ορθό και λογικό έκανε ο ΟΦΗ στην περίπτωση του Τιάγκο Νους. Πλήρωσε και περιμένει…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ: Ποιος «κόβει» τη μεταγραφή του Κωστούλα!

ΟΦΗ: Ποιος «κόβει» τη μεταγραφή του Κωστούλα!

Ο Κωστούλας ακούστηκε έντονα για τον ΟΦΗ, αλλά ο Νίκος Νταμπίζας άναψε «κόκκινο» για τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ: Το ξεκαθάρισμα με τον Νους και η δέσμευση του Αργεντίνου!

ΟΦΗ: Το ξεκαθάρισμα με τον Νους και η δέσμευση του Αργεντίνου!

Ο ΟΦΗ πλήρωσε μια τεράστια ρήτρα για τον Νους και πλέον έχει απαιτήσεις. Τι ζήτησε από τον παίκτη.

Ποδόσφαιρο
Σπορ: Παγκρήτιο Στάδιο : Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός υπέγραψε το «έγκλημα» κατά του στίβου – Στο δρόμο 600 αθλητές για τον ΟΦΗ!

Παγκρήτιο Στάδιο : Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός υπέγραψε το «έγκλημα» κατά του στίβου – Στο δρόμο 600 αθλητές για τον ΟΦΗ!

Με απόφαση του Δημάρχου Ηρακλείου, Αλέξη Καλοκαιρινού, ο ΟΦΗ πήρε το Παγκρήτιο Στάδιο και ο στίβος μένει επί της ουσίας άστεγος.

Σπορ
Ποδόσφαιρο: Τιάγκο Νους: «Έσκασε» η βόμβα! Επιβεβαίωση Sportime!

Τιάγκο Νους: «Έσκασε» η βόμβα! Επιβεβαίωση Sportime!

O OΦΗ πληρώνει τη ρήτρα του Τιάγκο Νους και ο Αργεντίνος συνεχίζει στον ΟΦΗ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος: Ο Άλεξιτς έριξε άκυρο στα 250 χιλιάρικα και έχει προταθεί σε ΟΦΗ, Ατρόμητο!

Πανιώνιος: Ο Άλεξιτς έριξε άκυρο στα 250 χιλιάρικα και έχει προταθεί σε ΟΦΗ, Ατρόμητο!

Ο Πανιώνιος έχει κάνει τρελή πρόταση για τα δεδομένα της Super League 2, στον Κόστα Άλεξιτς, αλλά δεν πάει Β’ Εθνική. Προτάθηκε σε Ατρόμητο και ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Θανάσης Ανδρούτσος : Σειρήνες από Τουρκία…

Θανάσης Ανδρούτσος : Σειρήνες από Τουρκία…

Ενδιαφέρον από Τουρκιά μεριά για τον παίκτη του ΟΦΗ…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Το ενδιαφέρον για Καραχάλιο και οι απαιτήσεις του ΟΦΗ!

Άρης: Το ενδιαφέρον για Καραχάλιο και οι απαιτήσεις του ΟΦΗ!

Ο Άρης δεν θα δυσκολευτεί να συμφωνήσει με τον Καραχάλιο, αλλά το πρόβλημα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι ο ΟΦΗ.

Ποδόσφαιρο
Στίβος: Παγκρήτιο Στάδιο: ΟΦΗ και σύλλογοι σε αδιέξοδο – Κίνδυνος απώλειας 140.000 ευρώ και κατάρρευσης του στίβου

Παγκρήτιο Στάδιο: ΟΦΗ και σύλλογοι σε αδιέξοδο – Κίνδυνος απώλειας 140.000 ευρώ και κατάρρευσης του στίβου

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ζητά το Παγκρήτιο για αποκλειστική χρήση, ο στίβος αντιδρά με αριθμούς και επιχειρήματα, και ο Δήμος καλείται να αποφασίσει — με φόντο την απώλεια έως και 140.000 ευρώ ετησίως και τη συνολική ανατροπή στον τοπικό αθλητισμό.

Στίβος