NBA

Φουριόζος ο Άντονι Ντέιβις (vids)

Εκπληκτικά στατιστικά για τον ψηλό της Νέας Ορλεάνης στο ματς με τους Τορόντο Ράπτορς
Φουριόζος ο Άντονι Ντέιβις (vids)

Μπορεί η ομάδα του να έχασε από τους Τορόντο Ράπτορς με 134-119 σε ένα ακόμη ματς για την Preseason στο NBA, αλλά ο Άντονι Ντέιβις δείχνει πως είναι σε αποστολή…

Αποστολή για να διεκδικήσει τον τίτλο του MVP φέτος καθώς πρόσφατα δήλωνε πως είναι η χρονιά που θα αποδείξει πως είναι ο κορυφαίος παίκτης στο πρωτάθλημα (τουλάχιστον στη θέση που παίζει).

Στο ματς που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/10) ο Αμερικανός σέντερ σε 31 λεπτά είχε 36 πόντους με 13/18 σουτ (2/3 τρίποντα), 8/13 βολές, 15 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4 μπλοκ και μόλις 2 λάθη στο ματς!

Ήταν μακράν ο κορυφαίος της ομάδας του, με τους νικητές Ράπτορς να έχουν για πρώτους σκόρερ τους Σιάκαμ και Ρίτσαρντσον με 21 πόντους. Ο Καουάι Λέοναρντ δεν έπαιξε, όπως και οι υπόλοιποι… πενταδάτοι παίκτες (Γκριν, Βαλαντσιούνας, Λάουρι).

Στα άλλα δύο ματς της βραδιάς, οι Γιούτα Τζαζ διέλυσαν τους Σακραμένο Κινγκς με 132-93, έχοντας τον πρώτο σκόρερ τον Ρούντι Γκομπέρ με 18 πόντους, ενώ οι Λος Άντζελες Κλίπερς κέρδισαν με 124-76 την Μακάμπι Χάιφα του Τζος Τσίλντρες (9π.).

Οι Τίμπεργουλφς ακύρωσαν την προπόνησή τους!

Αυτοί θα είναι οι βοηθοί του Πόποβιτς στην Team USA!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φουριόζος ο Άντονι Ντέιβις (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.