ΙΤΑΛΙΑ

Εξαπλή ανανέωση στην Ίντερ!

Οι «νερατζούρι» υπέγραψαν νέα συμβόλαια με τους Μπρόζοβιτς, Καντρέβα, Ντάλμπερτ, Γκαλιαρντίνι, Μιράντα και Βεσίνο
Εξαπλή ανανέωση στην Ίντερ!

Ημέρα ανανεώσεων είναι η Πέμπτη (25/10) για την Ίντερ, αφού οι «νερατζούρι» δεν ανανέωσαν απλά ένα ή δύο ποδοσφαιριστές, αλλά έξι και μάλιστα βασικούς.

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τους Μπρόζοβιτς, Καντρέβα, Ντάλμπερτ, Γκαλιαρντίνι, Μιράντα και Βεσίνο. Για τους περισσότερους εξ αυτών υπήρξαν προτάσεις και έντονη φημολογία το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα ήταν ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν.

Ωστόσο η διοίκηση της Ίντερ φρόντισε να βάλει τέλος στις φήμες και να κόψει την… όρεξη των υπολοίπων ομάδων. Αναλυτικά η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τους: Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς μέχρι τον Ιούνιο του 2022, Αντόνιο Καντρέβα μέχρι τον Ιούνιο του 2021, Ενρίκε Ντάλμπερτ μέχρι τον Ιούνιο του 2023, Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι μέχρι τον Ιούνιο του 2023, Ζοάο Μιράντα μέχρι τον Ιούνιο του 2020, Ματίας Βεσίνο μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Οδεύει προς Ίντερ ο Μαρότα

Ίντερ-Μίλαν 1-0: Ο Ικάρντι «χτυπά» στο τέλος (vds)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξαπλή ανανέωση στην Ίντερ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.