ΠΑΡΑFOOTBALL

Μετά τα «γκάζια» κλείστηκε στη Λέσχη!

Μετά τις φωνές Μαρινάκη, «ερυθρόλευκος» άσος το έριξε στο πόκερ…
Μετά τα «γκάζια» κλείστηκε στη Λέσχη!

Θα περίμενε κανείς, πως τα «γκάζια» του Βαγγέλη Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, θα τους έκανε να αναλογιστούν τις ευθύνες τους για την φετινή πορεία της ομάδας.

Κάποιων όμως, το αυτί μάλλον δεν ίδρωσε… Μια μέρα μόλις, μετά την οργισμένη αντίδραση του «ερυθρόλευκου» ηγέτη, δηλαδή την Μεγάλη Τρίτη (3/4), έλληνας άσος του Ολυμπιακού εθεάθη για πολλές ώρες σε Λέσχη πόκερ (της οποίας είναι μέλος) σε περιοχή των Νοτίων Προαστίων να μετέχει σε τουρνουά του τυχερού παιχνιδιού «Texas Holdem»!

Κι όταν λέμε για πολλές ώρες, εννοούμε πως κυριολεκτικά το ξενύχτησε αφού έφυγε από την Λέσχη τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Τετάρτης.

Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή η γκρίνια στο Λιμάνι για την αποδοσή του, είναι μεγάλη από την αρχή της σεζόν και έχει δώσει αρκετά δικαιώματα αφού σε αντίθεση με το πόκερ, δεν ξέρει να μπλοφάρει…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μετά τα «γκάζια» κλείστηκε στη Λέσχη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.