ΑΓΓΛΙΑ

«Ο Μουρίνιο είναι ακόμη ο Special One»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του στη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ
«Ο Μουρίνιο είναι ακόμη ο Special One»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άφησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για νέες… πολιτείες και το Λος Άντζελες, αλλά εξακολουθεί να έχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ζοσέ Μουρίνιο, τον οποίο θεωρεί ακόμη ως τον «Special One».

Ο Σουηδός επιθετικός αποχώρησε από την Αγγλία για το… γκλάμουρ του Λος Άντζελες και στις πρώτες του δηλώσεις στο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN, υπερασπίστηκε τον Πορτογάλο τεχνικό, παρά τις πρόσφατες αποτυχίες που είχε με τους «κόκκινους διαβόλους».

«Είναι πολύ καλός προπονητής και εξακολουθώ να τον θεωρώ, ως τον Special One. Το έχει κερδίσει αυτό από την παρουσία του σε όλα τις ομάδες που έχει βρεθεί μέχρι στιγμής. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με έκανε να νιώσω πολύ καλά και μου εμπιστεύτηκε ένα μεγάλο κομμάτι της ομάδας. Ελπίζω, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατακτήσει φέτος το Κύπελλο στην Αγγλία. Πέρυσι κατακτήσαμε τρεις τίτλους με ένα νέο προπονητή. Μία κορυφαία ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ χρειάζεται τίτλους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ο Μουρίνιο είναι ακόμη ο Special One»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.