VIRAL

Παράξενα χρωματιστά φαγητά και ποτά (pics)

Τα παράξενα χρωματιστά φαγητά και ποτά έχουν την τιμητική τους
Παράξενα χρωματιστά φαγητά και ποτά (pics)

Είναι φανερό πως οι δημιουργοί τροφίμων και ποτών έχουν πλέον ξεμείνει από ιδέες και ανταγωνίζονται στο ποιος θα παρουσιάσει το πιο παράξενο τρόφιμο.

Τα παράξενα χρωματιστά φαγητά και ποτά λοιπόν έχουν την τιμητική τους.

  1. Μαύρο νερό

Σχετική εικόνα

«Το χρώμα είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να το δοκιμάσουν», λένε οι δημιουργοί του κι έχουν δίκιο.Το νερό Blk,περιέχει φουλβικό οξύ το οποίο αντιδρά με το νερό και το κάνει μαύρο, βοηθώντας στη μεταφορά και απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών μέσα στο φυτικό κύτταρο.

2.Μπλε κρασί

Αποτέλεσμα εικόνας για blue wine

Το Blue Nun, στο οποίο έχουμε αναφερθεί και παλαιότερα είναι ιδέα και καινοτομία, της ισπανικής εταιρείας κρασιού Gik. Το μπλε χρώμα γίνεται με μια χρωστική που βρίσκεται στο δέρμα των σταφυλιών, που ονομάζεται indigo.

3.Μπλε μπύρα

Αποτέλεσμα εικόνας για blue beer

Η Ιαπωνική ζυθοποιία Abashiri δημιούργησε την αγαπημένη μπύρα σε μπλε χρώμα με απόλυτα φυσικό τρόπο χρησιμοποιώντας φύκια, λουλούδια και κινέζικα φραγκοστάφυλα. Η Blue Draft της Abashiri Beer’s Okhotsk παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2009 και είναι εντυπωσιακή.

4.Ροζ σοκολάτα

Σχετική εικόνα

Η Ruby, είναι κυριολεκτικά ροζ και είναι και σοκολάτα από την εταιρεία Barry Callebaut, το μεγαλύτερο επεξεργαστή κακάο στον κόσμο.Το χρώμα της οφείλεται στους κόκκινους κόκκους κακάο, μια ποικιλία o μεγαλώνει στο Εκουαδόρ, τη Βραζιλία και την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ρωσία: Άνδρας κατέβηκε 99 σκαλιά με κατακόρυφο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παράξενα χρωματιστά φαγητά και ποτά (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.