NBA

Πολύ εύκολα οι Σπερς κόντρα στους Σανς (vid)

Καμία δυσκολία για τους Σαν Αντόνιο Σπερς
Πολύ εύκολα οι Σπερς κόντρα στους Σανς (vid)

Ένα πολύ εύκολο βράδυ πέρασαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς, που κατάφεραν να επικρατήσουν χωρίς να… ιδρώσουν με 111-86 των Φοίνιξ Σανς.

Η ομάδα του Γκρεκ Πόποβιτς, ήταν καλύτερη καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης, στη νεανική ομάδα των «Ήλιων».

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Φόρμπς, που έκανε πολλές δουλειές μέσα στο παρκέ, έχοντας 24 πόντους και 11 ριμπάουντ, επισκιάζοντας όλους τους άλλους.

Κοντά τους βρισκόταν και ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ, που πρόσθεσε ακόμα 18 πόντους, ενώ ο ΝτεΡόζαν έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό έχοντας μόλις 5 πόντους σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Από την άλλη μεριά, για τους ηττημένους Σανς, καλύτερος παίκτης ήταν ο Τι Τζέι Γουόρεν που σταμάτησε στους 23 πόντους, ενώ και Μέλτον ήταν αρκετά καλός με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντέβιν Μπούκερ δεν αγωνίστηκε καθόλου, ενώ ο ΝτεΆντρε Έιτον σε 31 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ, είχε 12 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Μπουντενχόλζερ: «Δεν μπορούσε να παίξει ο Γιάννης»

O τελευταίος… χορός του ΛεΜπρόν με τον Γουέιντ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολύ εύκολα οι Σπερς κόντρα στους Σανς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.