NBA

Κορυφαίος ο Αντετοκούνμπο και με ρεκόρ! (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε σε νίκη τους Μιλγουόκι Μπακς μέσα στην έδρα των Νιου Γιορκ Νικς με 109-95, ενώ ο ίδιος είχε 30 πόντους, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Τζαμπάρ!
Κορυφαίος ο Αντετοκούνμπο και με ρεκόρ! (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαμψε και την ημέρα των Χριστουγέννων αφού ήταν κορυφαίος των Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη με 109-95 επί των Νιου Γιορκ Νικς.

Μάλιστα ο Έλληνας αθλητής έγινε ο πρώτος μετά τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ που πέτυχε 30 πόντους σε ματς Χριστουγέννων!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο «Giannis» δήλωσε στο «ESPN»: «Είναι μεγάλο κομπλιμέντο, αλλά δεν θα γινόταν χωρίς τους συμπαίκτες μου. Ωραία εμπειρία να παίζεις Χριστούγεννα, μακάρι να συμβεί και τα επόμενα χρόνια».

Ο Αντετοκούνμπο έβγαλε και πάλι μάτια με την απόδοσή του, αφού σε 35 λεπτά συμμετοχής είχε 30 πόντους με 13/19 δίποντα και 4/7 βολές, ενώ «κατέβασε» 14 ριμπάουντ, πήρε 2 ασίστ και είχε επίσης 3 κλεψίματα και 2 κοψίματα! Μία ομάδα μόνος του, δηλαδή…

Οι Νικς έπαιξαν καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και περιόρισαν σε μεγάλο βαθμό τους Μπακς, οι οποίοι αντιμετώπισαν πρόβλημα με τα μακρινά σουτ, έχοντας μόλις 3/18 τρίποντα σε εκείνο το διάστημα.

Ωστόσο, από την αρχή της τρίτης περιόδου τα «ελάφια» ανέβασαν το ρυθμό τους και μπορεί να μην βρήκαν τρίποντα, αλλά βρήκα άλλες λύσεις κι έφτιαξαν μία διαφορά κοντά στους δέκα πόντους και το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου τους βρήκε στο +16 με 84-68.

Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, παρά την προσπάθεια των Νικς να μειώσουν και να απειλήσουν, έτσι γράφτηκε το τελικό 109-95!

https://youtu.be/KPt4Q64JdVI

NBA: Γεμάτο Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν το Top-100 (vid)

Μάικλ Τζόρνταν: Το ντοκιμαντέρ για το τελευταίο πρωτάθλημα! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορυφαίος ο Αντετοκούνμπο και με ρεκόρ! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.