ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Survivor: Ανακοινώθηκαν επίσημα οι 12 παίκτες (pics)

Σε ρυθμούς Survivor μπαίνει και επίσημα ο ΣΚΑΙ, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης ανακοινώθηκαν επίσημα οι 6 παίκτριες της ελληνικής ομάδας. Και λίγο αργότερα ανακοινώθηκαν και οι 6 άνδρες. Θυμίζουμε οτι στο φετινό παιχνίδι δεν θα υπάρχουν «Διάσημοι» και «Μαχητές», καθώς η κόντρα θα είναι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Πρεμιέρα για το Survivor Ελλάδα-Τουρκία το...
Survivor: Ανακοινώθηκαν επίσημα οι 12 παίκτες (pics)

Σε ρυθμούς Survivor μπαίνει και επίσημα ο ΣΚΑΙ, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης ανακοινώθηκαν επίσημα οι 6 παίκτριες της ελληνικής ομάδας. Και λίγο αργότερα ανακοινώθηκαν και οι 6 άνδρες.

Θυμίζουμε οτι στο φετινό παιχνίδι δεν θα υπάρχουν «Διάσημοι» και «Μαχητές», καθώς η κόντρα θα είναι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Πρεμιέρα για το Survivor Ελλάδα-Τουρκία το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21.00. Το παιχνίδι θα προβάλλεται από Σάββατο-Τετάρτη παράλληλα και στην Τουρκία.

Δείτε τους παίκτες

Μαρινάκης: «Στέλνουμε μήνυμα αντίστασης στο ξεπούλημα της χώρας»

Με… “ΟΛΑ” τιμάει ο ΑΝΤ1 τον Θέμο Αναστασιάδη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Ανακοινώθηκαν επίσημα οι 12 παίκτες (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.