CHAMPIONS LEAGUE

Σιμεόνε: «Συγνώμη για την χειρονομία μου»

Με δύο προτάσεις απολογήθηκε ο τεχνικός της Ατλέτικο στον κόσμο της Γιουβέντους
Σιμεόνε: «Συγνώμη για την χειρονομία μου»

Η κίνηση του Ντιέγκο Σιμεόνε να δείξει τα γεννητικά του όργανα μετά το 2-0 της Ατλέτικο επί της Γιουβέντους, έχει εξοργίσει τους Ιταλούς. Δέχτηκε αρκετά απειλητικά μηνύματα, ενώ ακόμη και η κόρη του στα social media, έπεσε θύμα ιβρυστικών σχολίων και απειλών, εξαιτίας του πατέρα της.

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ημέρες για να απολογηθεί για την συμπεριφορά του ο προπονητής της ομάδας της Μαδρίτης, κάτι που όμως έκανε με… δύο προτάσεις.

«Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο που προσβλήθηκε από τη χειρονομία και από τη Γιουβέντους. Ήταν ένας κακός τρόπος για να δείξω πως αισθανόμουν για τους ποδοσφαιριστές μου», είπε και ξεκαθάρισε ότι δεν θα δεχτεί καμία ερώτηση, κλείνοντας οριστικά το θέμα.

Βέβαια, δεν θα το κλείσει η UEFA που αναμένεται να τον τιμωρήσει, ενώ άγνωστο είναι το πως θα αντιδράσουν οι οπαδοί της Γιουβέντους, όταν τον αντικρύσουν στην ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σιμεόνε: «Συγνώμη για την χειρονομία μου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.