ΑΕΚ

AEK: Η ανάγκη για επιστροφή Τσιγκρίνσκι

Ο Ουκρανός σέντερ μπακ μπορεί να αλλάξει την ανασταλτική φυσιογνωμία της Ένωσης που εσχάτως έχει... θέμα
AEK: Η ανάγκη για επιστροφή Τσιγκρίνσκι

Η νίκη κόντρα στον Απόλλωνα μπορεί να ήρθε για την ΑΕΚ, όμως τα ανασταλτικά προβλήματα δεν έλειψαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Απέναντι στον Ολυμπιακό, το δίδυμο Τσόσιτς- Οικονόμου δεν είχε καλή απόδοση και ως εκ τούτου, μαζί με το κενό στα χαφ στο δεύτερο ημίχρονο και στο αριστερό αμυντικό άκρο, οδήγησε στο 4-1.

Ιδια εμφάνιση και στο ματς του Σαββάτου (23/2), από τους δυο σέντερ μπακ. Το λάθος του Οικονόμου ήταν μόνο μία από τις κακές στιγμές που είχε ο Έλληνας με τον Σέρβο στόπερ απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ειδικά ο 26χρονος Έλληνας, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες βραδιές, μιας και μέχρι στιγμής, προσέδιδε σταθερότητα και ασφάλεια στην οπισθοφυλακή της Ένωσης.

Παρότι όμως όλοι έχουν δικαίωμα σε μια κακή εμφάνιση, ο Τσόσιτς τον μιμήθηκε και σε αρκετές περιπτώσεις, η ΑΕΚ κινδύνεψε ή πήγε να κινδυνέψει από τις ενέργειές των δυο. Ο Ελ Χέλβε έπαιρνε καλύτερη θέση στις στατικές φάσεις, η φάση με τον Ριβέρο, παραλίγο να στερήσει τη νίκη και τα αβίαστα λάθη με την μπάλα στα πόδια κατέστησαν σαφή και αναγκαία την επιστροφή του Τσιγκρίνσκι.

Κακά τα ψέματα, ο Ουκρανός είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει την αμυντική φυσιογνωμία των «κιτρινόμαυρων». Η απουσία του άλλωστε, με την ηρεμια που αποπνέει ήταν εμφανής στα περασμένα παιχνίδια.

Μάλιστα, για τον 32χρονο γίνονται προσπάθειες ώστε να προλάβει τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, εκεί που ενδεχόμενα λάθη θα τιμωρηθούν.

Γι’αυτό και από τη σημερινή προπόνηση, η κατάσταση του «Τσίγκρι», είναι το κύριο θέμα που απασχολεί τόσο τον Μανόλο Χιμένεθ, όσο και τον κόσμο της ομάδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «AEK: Η ανάγκη για επιστροφή Τσιγκρίνσκι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.