ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΑΤΑ: Χωρίς ταξί σήμερα από 14:00 έως 18:00

Χωρίς ταξί για περίπου τέσσερις ώρες θα μείνει σήμερα η Αθήνα  λόγω της γενικής συνέλευσης του κλάδου. Σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 14:00 έως τις 18:00 για να μπορέσουν οι ιδιοκτήτες ταξί να λάβουν μέρος στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 15:00,...
ΣΑΤΑ: Χωρίς ταξί σήμερα από 14:00 έως 18:00

Χωρίς ταξί για περίπου τέσσερις ώρες θα μείνει σήμερα η Αθήνα  λόγω της γενικής συνέλευσης του κλάδου.

Σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 14:00 έως τις 18:00 για να μπορέσουν οι ιδιοκτήτες ταξί να λάβουν μέρος στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 15:00, στο Θέατρο Περοκέ (Πλατεία Καραϊσκάκη), με θέματα εκλογή εφορευτικής επιτροπής, διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, προϋπολογισμός, έκθεση ελεγκτικής επιτροπής και διενέργεια εκλογών στις 12-16 Απριλίου.

ΠΗΓΗ:naftemporiki.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΑΤΑ: Χωρίς ταξί σήμερα από 14:00 έως 18:00», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.