NBA

Ιγκουοντάλα: «Ο Κάρι είναι ακόμα υποτιμημένος» (vid)

Σίγουρος ο Αντρέ Ιγκουοντάλα, για την ποιότητα που έχει ο Στεφ Κάρι και δείχνει στο παρκέ
Ιγκουοντάλα: «Ο Κάρι είναι ακόμα υποτιμημένος» (vid)

Κέφια είχε μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στους Σίξερς ο Αντρέ Ιγκουοντάλα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, Στεφ Κάρι.

Ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες των Γουόριορς, είπε μπροστά στην κάμερα, ότι ο δύο φορές MVP είναι αρκετά υποτιμημένος και πως είναι ο δεύτερος καλύτερος πόιντ γκαρντ όλων των εποχών.

«Η αλήθεια είναι πως πιστεύω ότι είναι ακόμα πολύ υποτιμημένος. Δεν του δίνουν το σεβασμό που αξίζει.

Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει το πόσο σημαντικός είναι μέσα στο γήπεδο, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, επειδή στην άμυνα πολλοί προσπαθούν να τον σημαδέψουν.

Είναι σίγουρα ο δεύτερος καλύτερος πόιντ γκαρντ όλων των εποχών», ήταν τα λόγια του Ιγκουοντάλα.

Πάντως ο Κάρι σε δικές του δηλώσεις, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ρωτήθηκε για τα λεγόμενα του συμπαίκτη του, τονίζοντας ότι είναι κάτι που του λέει συνέχεια.

Μάλιστα τόνισε πως αυτό δεν είναι κάτι που σκέφτεται, δηλαδή το που ακριβώς θα βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους, αφού είναι κουβέντα για κάποια άλλη στιγμή στην καριέρα του.

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιγκουοντάλα: «Ο Κάρι είναι ακόμα υποτιμημένος» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.