STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός – Λαμία 1-1: Τον φρέναρε…

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν οι δύο ομάδες με αποτέλεσμα οι Βοιωτοί να μείνουν πολύ χαμηλά
Λεβαδειακός – Λαμία 1-1: Τον φρέναρε…

Με φόρα πήγαινε ο Λεβαδειακός στο ματς με τη Λαμία, αλλά βρήκε τοίχο. Προερχόταν από δύο νίκες στη σειρά, αλλά η τρίτη δεν ήρθε. Το τελικό 1-1 για εκείνον μοιάζει με ήττα. Όχι λόγω της εικόνας του, αλλά γιατί καιγόταν για βαθμούς.

Με αυτή την ισοπαλία οι Βοιωτοί έμειναν κάτω από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τρεις αγωνιστικές πριν τον υποδεχτούν. Αυτό σημαίνει πως εξακολουθούν να είναι στις θέσεις που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό.

Αντιθέτως, η Λαμία λίγες μέρες μετά την ιστορική πρόκριση στο Κύπελλο κατάφερε να παρουσιαστεί σοβαρή. Καλή δεν ήταν, αλλά πήρε τον βαθμό και έκανε άλλο ένα βήμα για την παραμονή.

Το ματς ήταν πολύ κακό. Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, όπως και συνολικά οι τελικές προσπάθειες. Ο Λεβαδειακός είχε μία φλύαρη υπεροχή, αλλά τίποτα περισσότερο. Τα εξτρέμ του δεν έπαιρναν προσπάθειες, από τον άξονα παιχνίδι δεν μπορούσε να κάνει και έτσι η Λαμία κρατούσε πολύ εύκολα.

Ξαφνικά μπήκαν μέσα σε τέσσερα λεπτά δύο γκολ σχεδόν από το πουθενά. Όλα έγιναν από δύο στημένα, αφού σε κανονική ροή αγώνα φάση δεν γινόταν. Στο 39′ ο Αντιλέχου άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ και τέσσερα λεπτά μετά ο Πίτι με αρκετή δόση τύχης ισοφάρισε.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς έγινε ακόμα χειρότερο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κατεβάσει εντελώς στροφές και απλώς προσπαθούσαν να διαχειριστούν το παιχνίδι. Απέναντί τους είχαν μία ομάδα που δεν τους έβαζε δύσκολα.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο Λεβαδειακός αγχωνόταν και αυτό φαινόταν. Οι παίκτες του προσπαθούσαν να αναπτυχθούν άναρχα με αποτέλεσμα να κάνουν μία τρύπα στο νερό. Έτσι το 1-1 έμεινε έως το σφύριγμα της λήξης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

MVP: Το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε για τον Λεβαδειακό, αλλά ο Μοϊσέ Αντιλέχου έκανε ό,τι μπορούσε. Γκολάρα βάζει ο στόπερ των γηπεδούχων, ενώ δεν αντιμετώπισε και προβλήματα στα μετόπισθεν. Μεταξύ άλλων είχε και ένα κομβικό κόψιμο στον Πίτι.

UP: Αυτό που μας άρεσε ήταν πως η Λαμία δεν παράτησε το ματς. Δεν είναι εύκολο να προέρχεται από τόσο μεγάλη επιτυχία και να τη διαχειρίζεσαι. Και ειδικά όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ. Δεδομένα δεν ήταν ένα από τα καλύτερα ματς των «κυανόλευκων», αλλά ήταν σοβαροί και έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να πετύχουν τον βασικό τους στόχο, δηλαδή την αποφυγή της ήττας.

DOWN: Απογοητευτικός ήταν ο Χερόνιμο Μπαράλες στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό που είχε. Στο γκολ που δέχεται η Λαμία δεν υπάρχει αυτό που κάνει. Ούτε ερασιτέχνης δε θα έδιωχνε έτσι. Επιθετικά άφαντος, ενώ στο ενεργητικό του κατέγραψε και μία κίτρινη.

ΓΚΟΛ: 39′ Αντιλέχου – 43′ Πίτι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρκετά εύκολο το έργο του Γιώργου Τάση (Ηπείρου). Το ματς δεν είχε ρυθμό με αποτέλεσμα να του δίνεται η ευκαιρία να είναι κοντά στις φάσεις. Δεν έχασε κάποια, αφού όλα ήταν ξεκάθαρα. Δεν απασχόλησε.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 22′ Καραχάλιος, 72′ Παντελιάδης, 88′ Ιωαννίδης – 37′ Πλιάτσικας, 63′ Μπαράλες, 76′ Σαράνοφ, 83′ Μπεχαράνο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Ντιόγκο (46′ λ. τρ. Παντελιάδης), Ζησόπουλος, Κονέ, Καραχάλιος (81′ Ιωαννίδης), Νανζίς, Μέλεγκ, Μαρκόφσκι.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Μπεχαράνο, Μπερτόγλιο (81′ Τομάς), Πίτι (89′ Καρυπίδης), Καραμάνος, Μπαράλες (65′ Επστάιν).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεβαδειακός – Λαμία 1-1: Τον φρέναρε…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.