ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βλαχοδήμος: Έκανε χοντρό λάθος και γκέλαρε η Μπενφίκα

Ισόπαλοι 2-2 με την Μπελενένσες ήρθαν οι Λουζιτανοί
Βλαχοδήμος: Έκανε χοντρό λάθος και γκέλαρε η Μπενφίκα

Μπορεί να κάνει εξαιρετική σεζόν με την Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος, αλλά το βράδυ της Δευτέρας (11/3) υπέπεσε σε ένα χοντρό λάθος. Το κακό για εκείνον ήταν πως τελικά κόστισε στην Μπενφίκα.

Η τελευταία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπελενένσες, ισοφαρίστηκε έχοντας προηγηθεί 2-0 και το πρωτάθλημα πήρε φωτιά. Πλέον ισοβαθμεί με την Πόρτο και απομένουν εννιά αγωνιστικές ακόμα.

Στο 55′ ο Ζόνας άνοιξε το σκορ, ενώ από σουτ του Σάμαρη δέκα λεπτά μετά έγινε το 2-0. Ο Έλληνας διεθνής χαφ δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Νούνο Κοέλιο και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 68′ ο Βιάνα εκτέλεσε χωρίς δύναμη ένα φάουλ, ο Βλαχοδήμος νόμιζε ότι η μπάλα θα πάει άουτ και την άφησε! Το αποτέλεσμα ήταν να τη μαζέψει από τα δίχτυα της εστίας του. Δύο λεπτά μετά ο Ρούμπεν Ντίας γύρισε την μπάλα χωρίς να βλέπει και ο Κίκας το εκμεταλλεύτηκε διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Εντουάρντο Ενρίκε για τους φιλοξενούμενους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βλαχοδήμος: Έκανε χοντρό λάθος και γκέλαρε η Μπενφίκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.