ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με τέσσερις σημαντικές απουσίες στο Περιστέρι (pic)

Διαβάστε ποιοι ποδοσφαιριστές απαρτίζουν τις επιλογές του Ανδαλουσιάνου τεχνικού της Ένωσης και ποιες οι απουσίες
ΑΕΚ: Με τέσσερις σημαντικές απουσίες στο Περιστέρι (pic)

Με σημαντικές απουσίες θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο η ΑΕΚ στο Περιστέρι (16:00), καθώς θα λείψουν τέσσερις ποδοσφαιριστές σε καίριες θέσεις. 

Οι Πέτρος Μάνταλος, Αντρέ Σιμόες και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκαναν θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και μοιραία έμειναν εκτός αποστολής. Το ίδιο και ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος παρότι υγιής, δεν κρίθηκε έτοιμος 100% από το τεχνικό τιμ και δεν θα επανεμφανιστεί στο χορτάρι απέναντι στους Περιστεριώτες.

Στα καλά νέα, ο Μάρκο Λιβάια ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και υπολογίζεται κανονικά από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Κυρίως στο άξονα, μιας και η απουσία του Σιμόες ανοίγει θέση για Νέναντ Κρίστιτσιτς, ενώ για τον παρτενέρ του, υπάρχει τόσο ο Γαλανόπουλος, όσο και ο Άλεφ.  Αναφορικά με την άμυνα, τα πρόσωπα δύσκολα θα αλλάξουν, με τον Σεβιγιάνο να αποφασίζει για το σύστημα τελευταία στιγμή (είτε τριάδα σε 3-5-2, είτε τετράδα).

Ο Γιάννης Γιαννιώτας επιστρέφει στην αποστολή, ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκε και ο Γιώργος Γιαννούτσος.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Λιβάια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Πόνσε,  Μπογέ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Με τέσσερις σημαντικές απουσίες στο Περιστέρι (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.